tiistai 8. syyskuuta 2015

Camera Obscura

Hei te rakkaat lukijat! Olen jo jonkin aikaa suunnitellut uuden kameran hankkimista ja kaipailisinkin teiltä suosituksia! Nykyinen Sonyn Cyber-shot -pokkari täyttää kohta pyöreitä vuosia ja sen akunkesto on mennyt jo todella huonoksi. Lisäksi megapikseleiden määrät ovat menneet kehityksessä roimasti ohi ja kamerasta löytyy paljon turhia ominaisuuksia kuten paint ja diashow. Hyviäkin puolia siinä on ollut: kamera on kestänyt muutaman pudotuksen lattiallekin ja toimii yhä.


Olen haaveillut pitkään minijärkkäristä, mutta tyydyn nyt kuitenkin hankkimaan vain uuden pokkarin. Unelmien kamerasta saisi löytyä tämmöisiä ominaisuuksia:

* Kestävä
* Edullinen / 90-150€
* Saatavilla Suomesta
* Helppokäyttöinen itselaukaisin
* Ok kuvanlaatu huonommassakin valaistuksessa

Jään odottelemaan innolla teidän suosituksianne!

Translation:
My current camera is nearly a decade old and I am planning to replace it with a new one. Here are some features which I wish the new camera would have:

* Durable
* Available in Finland
* Inexpensive / 90-150€
* Autotimer which is easy to use
* Ok quality pictures even in not in optimal light

Do you have any recommendations? 

2 kommenttia:

  1. Mä en osaa sanoo pokkareista mitään, itsellä on tuo Olympus minijärkkäri, ja tykkään siitä kovasti! Kamera on pieni ja söpö, huono puoli on, että siinä on niin paljon ominaisuuksia, joita en osaa käyttää. :D Kuvaan aina automaatilla, haluaisin joskus oppia kuvaamaan ihan manuaalia, sitten pitäisi osata säätää sulkija-ajat sun muut, en ymmärrä niistä mtään. :D Mut sitten sais parempia kuvia! :) Netistä löytyy hyviä arvostelusivustoja, muistan lukeneeni ihan jonkun ammattivalokuvaajan nettisivuja, missä hän arvosteli kameroita, ja kyllähän asiakkaat kirjoittavat Expertin tai Gigantin yms sivuille mielipiteitä ostamastaan kamerasta. :) Mä menin ihan liikkeeseen räpläämään kameroita ja valitsin sieltä tuon Olympuksen, josta olin lukenut hyviä arvioita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, minijärkkäri olis kyllä toki myös houkutteleva, mutta täytyy nyt pitäytyä pokkarilinjalla ja tosiaan kysellä tuttavilta ja selvitellä netistä että minkä sitä ostaisi ^^

      Poista

Kiitos kommentistasi! ♥
Thank you for commenting! ♥