tiistai 7. maaliskuuta 2017

Parhaat pienet blogit -haaste!

Minulla on pitkään ollut luonnoksena postaus, jossa esittelisin lukemiani blogeja. Ajattelin toteuttaa sen nyt luomalla blogihaasteen! Kuvat bannereista on lainattu postaukseen kunkin blogin pitäjän luvalla. Yhteen en kerennyt kysymään lupaa, joten siksi print screen, jolloin banneri ei ole irrallinen kontekstistaan.

Haasteen tarkoituksena on tuoda esille pieniä alle 100 lukijan blogeja. Esittele viisi suosikkiasi ja kerro lyhyesti mikä niissä on hyvää. Lopuksi valitse viisi bloggaajaa, jotka haastat kertomaan omat viisi suosikkiaan!

Tässä ovat minun lemppariblogini:

Keep Changing Colours -blogin Enillä on niin upea tyyli ja hän on niin luova! Blogista on mielenkiintoista seurata kaikenlaisia askartelu- ja taideprojekteja. Lisäksi blogin yleisilme on kiva ja helppolukuinen. Eni on oikeastaan ainoa bloggari, jonka tunnen jotenkin myös blogimaailman ulkopuolella. Olisi mahtavaa saada tutustua muihinkin yhtä inspiroiviin ja idearikkaisiin tyyppeihin!

Kauas pinnit karkaavat on Katariinan pitämä hius- ja kosmetiikkablogi, jossa pureudutaan vähän pintaa syvemmälle aiheeseen! Pidän Katariinan kirjoitustyylistä kovasti ja aiheina minua kiinnostavat erityisesti INCI-analyysit ja erilaiset värjäysasiat. Olen itse hiusjutuissa ihan käsi. Silti tätä blogia tykkään seurta, koska siinä on mukavan analyyttinen ote teemaa kohtaan.

Art of the Dress -blogia pitää luova Mad Dressmaker. Blogissa on runsaasti ompeluasiaa, käsitöitä ja vähän muutakin lifestylea, joita näin käsityöihmisenä tykkään kovasti seurata. Nykyään itse oikeastaan ompelen tosi vähän mitään, mutta näitä projekteja on tosi kiva seurata. Suosittelen lämpimästi vilkaisemaan!

Sweet Pandemonium on Moonlilyn pitämä hyvän fiiliksen lifestyleblogi. Blogista löytyy mielenkiintoista asiaa laidasta laitaan. Tykkään erityisesti seurailla tuolta asukuvia ja kotijuttuja. Tärkeitä teemoja ovat myös ekoilu mm. luonnonkosmetiikan ja vegeruoan muodossa.

No One Like Me-blogin Nadya kirjoittelee paljon tyylijuttuja. Erityisesti näin käsityöihmisenä tykkään siitä, että blogissa esitellään runsaasti erilaisia tuunailuja. Tämä saa usein minut haaveilemaan siitä, että olisipa minulla myös enemmän aikaa tehdä kaikkea luovaa.

Laitan haasteen tässä postauksessa esitellyille bloggareille!

Translation:
I created this Best small blogs challenge so everyone could introduce favourite small blogs to the readers. The blogs should have under 100 readers. If you want to complete the challenge follow these instructions: introduce top 5 your favourite small blogs (link to them and tell why you like them). Then challenge 5 bloggers to tell their 5 favourites.

10 kommenttia:

 1. Olipa tosi kiva postausidea ja ihan ennennäkemättömiä, hyviä blogeja! On sääli, miten blogimaailmassa niihin suuriin blogeihin törmää paljon useammin kuin tällaisiin alle sadan lukijan blogeihin. Jos et pahastu, voisin itsekin toteuttaa samantyylisen postauksen omassa blogissani.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa että tykkäsit! Valitettavan usein pienet blogit jäävät isompien jalkoihin, vaikka niiden sisältö olisi kuinka kivaa. Haasteen saavat toki ottaa muutkin vastaan, kuin vain nuo henkilökohtaisesti haastetut! :)

   Poista
 2. Kiitos haasteesta, ja kiva että tykkäät blogistani. :) Kauheen vaikeeta miettiä vain viittä blogia! :O :D Luen niin montaa ja tykkään kaikista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy sitten vain toivoa, että sinut haastetaan useampaan kertaan! ;D Ja toki voihan niitä suosikkiblogeja sitten muutenkin esitellä.

   Poista
 3. Kiitos haasteesta ja siitä että pääsin listallesi! :) Mulla ei ole kovin montaa pientä blogia lukemistossa, joten samat nimet saattavat tässä vähän kiertää :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei se mitään jos tulee vähän toistoa! Ja tosiaan kun laittaa haasteen eteenpäin, niin ei tarvitse välttämättä haastaa juuri niitä bloggareita, joiden blogit olet esitellyt :)

   Poista
 4. Kiitos haasteesta. :D Tulikin hyvään saumaan kun kävin juuri toissapäivänä läpi lukulistaani.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sehän sattuikin sitten sopivasti! Kiva aina nähdä myös muiden lemppareita, jos sitä kautta löytäisi omalle lukulistalle jotain uutta :)

   Poista
 5. Ihanaa, olipa iloinen yllätys tämä :) kiitos! Idea on mahtava, paneudun tähän mielelläni.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥
Thank you for commenting! ♥