perjantai 27. syyskuuta 2013

Black Planet

Nykyään minulle tulee todella harvoin vaatekaupassa semmoinen "Pakko saada tämä!" -fiilis. Tällä kertaa se tapahtui Indiskassa, jossa poikkesin jokin aika sitten pikaisesti kiinan kurssilta tullessani. Tykästyin kyseiseen kauppaan joskus vuosi sitten, mutta valitettavan harvoin sieltä löytyy tämmöiselle värirajoitteiselle yksilölle mitään. Nyt myymälä kuitenkin tuntui olevan pullollaan ihanuuksia! Juuri silloin ei kuitenkaan ollut aikaa ostoksien tekoon, joten takaisin piti palata myöhemmin. Shoppailu on muutenkin kivempaa silloin, kun on hyvää seuraa.

Kuvien lähde indiska.com

Kävimme yhtenä päivänä töiden/koulun jälkeen äitini kanssa syömässä ja iltaostoksilla. Reissu meni todella mukavasti. Päätimme käydä vain parissa kolmessa kaupassa, joten ilta ei kulunut stressatessa ja ympäriinsä juoksennellessa. Ilokseni löysin myös Indiskasta juuri ne tuotteet joihin olin viimeksi silmäni iskenyt. Lopuksi kävimme lasillisella viiniä. Oli mukavaa, kun ehti kunnolla ajan kanssa juttelemaan. Kiitos äipälle kivasta illasta <3

Huivin ja ohuen neuletakin lisäksi Indiskasta tarttui mukaan myös paketillinen suitsukkeita ja Strawberry Ginger -tee. Teen tuoksu on ihanan makea, mutta omaan nenääni on kyllä paljon lähempänä persikkaa kuin mansikkaa. Inkivääri tulee esille sitten vasta valmiissa haudutetussa juomassa joka ei enää ollutkaan niin överimakea. Pidin kuitenkin teen mausta ja pakko sanoa, että siinä on ainakin hinta-laatu -suhde kunnossa.


2 kommenttia:

  1. Voi ku kivan oloisia löytöjä olet tehnyt :) tuollaiset äiti-tytär laatuajat ovat kyllä parasta! ♥♥ olettaen tietysti että tulee toimeen äidin ksnssa!!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todellakin ihan parhaita hetkiä! :) Ihanaa kun tässä muutama vuosi sitten pääsin yli siitä teini-iän "vanhempien kanssa kulkeminen on niin epä cool" -asenteesta. Turhaa sellainen.

      Poista

Kiitos kommentistasi! ♥
Thank you for commenting! ♥