maanantai 9. syyskuuta 2013

Syksy

Viikonloppuna kävin kiertelemässä Lahden kirppareita vanhempieni kanssa. Päivä alkoi varhaisella  herätyksellä ja ikkunasta vilkaistessa näky oli upea. Aamuinen aurinko nosti metsästä usvaa. Tällaisia hetkiä pitäisi päästä taltioimaan useamminkin, varsinkin jos saisi hankittua paremman kameran.


Lahden runsaasta kirpputoritarjonnasta huolimatta päivän löydöt jäivät vain pariin vaatteeseen. En sitten tiedä lieneekö vika tuotteiden sijaan omassa valikoivuudessani. Kirppistelyn jälkeen vietimme muutaman tunnin Lahden keskustassa. Lahti on ollut minulle aina pelkkä läpikulkupaikka, joten oli kiva päästä kaupungille vähän ihmettelemään. Pitäisi varmaan harrastaa tuollaista ennalta tuntemattomien kaupunkien hämmästelyä useamminkin.


Olen inspiroitunut alkavasta syksystä ja sen raikkaista aamuista aivan hurjasti. Ideoita tulee sitä vauhtia, ettei kaikkia ehdi kirjoittamaan muistiin saatika sitten toteuttamaan. Tämän inspiraation turvin aloin ideoimaan myös pitkään jäissä ollutta tatuointia. Ensi vuonna tulee täyteen kymmenen vuotta siitä, kun tutustuimme parhaan ystäväni kanssa ja sen kunniaksi olisi sitten uutta leimaa luvassa. Mutta siitä lisää sitten joskus lähempänä!

2 kommenttia:

 1. oon monesti itsekkin harmitellut samaa, aina kun eteen tulee joku uskomaton näky on se sitten ihana purppuran punainenauringon lasku tai vaikka tuollainen usvainen maisema niin sitten se kaamea pokkari pilaa senkin tunnelman!!:D Kun saisi sellaisen kameran joka osaisi taltioida sen kuvan juuri sellaisena kuin sen itse näkee oikeineen värisävyineen ja tarkkuuksineen!!!:)

  Kaunis teepannu hahmotelma!!^^ Olen aivan hullaantunut erilaisiin teepannuihin ja minulla niitä jokunen on kertynyt koristeeksi!! Vielä kun joskus saisi vitriinin niille hommattua, että saisi ne arvoisellaan tavalla esille ^^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Isoin ongelma noissa pokkareissa on minustakin juuri nimenomaan sävyjen ja valoisuuksien tallentaminen. Ei vaan onnistu! Hölmöyttä lisää se, että omistamastani pokkarista löytyy kyllä mm. paint- ja diaesitysominaisuudet ja tuollaista muuta turhaa jota ei tule ikinä käytettyä :D

   Teepannut ovat vaan jotenkin niin sympaattisen oloisia esineitä :3

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥
Thank you for commenting! ♥