keskiviikko 24. syyskuuta 2014

Indulging my hair

Viime aikoina olen ostanut kaikenlaista pientä tarpeellista hiuksilleni. Yritän yleensä välttää parhaani mukaan turhaa muovista härpäkettä, mutta näitä kahta ensimmäistä en enää pystynyt vastustamaan...


Kokonaisen vuoden jahkailun jälkeen ostin vihdoinkin oman Tangle Teezerin! Panther Black olisi varmaan ollut itsestäänselvä valinta, mutta jotenkin Pink Fizz oli vain niin paljon houkuttelevampi. Tykästyin tähän niin paljon että luulenpa myös, että äitini saa joululahjaksi Blue Blushin.

Ostin myös jokin aika sitten uusia ponnareita. Kiitos opiskelijabudjetin, nämä tosin ovat halvempaa brändiä, mutta tuntuisivat toimivan kyllä ihan yhtä hyvin kuin alkuperäinen Invisibobble.


Ja lopuksi vähän ensimakua hiustenvärjäyssuunnitelmistani...Translation:
Recently I have been buying some treats for my hair. I usually try to avoid non-essential plastic things but the first two I could not resist.

 I have been dreaming of Tangle Teezer almost a year and now finally bought one. Panther Black would have been the obvious choice, but somehow Pink Fizz looked so much more interesting! Also I guess I will buy Blue Blush for my mom for Christmas. 

I bought also bobbles. Thanks to my student budget, they are cheaper brand, but they are working as well as the original Invisibobble. And last is sneak-peek of my hair colouring plans. 

4 kommenttia:

 1. Saapa nähdä millon tulee itelle ostettua tuo Tangle Teezer! Jotenkin en jaksa uskoa sitä niin ihmeelliseksi, mutta toisaalta kokeileminen houkuttas. Tosin ei mulla nyt ole niin pitkästi tukkaa et hirveesti tarvetta harjalle ois kun kampaki riittää, mutta houkuttas se silti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, ei se Tangle Teezer mihinkään aivan ihmeisiin pysty, mutta mielestäni kyllä huomattavasti kivempi käyttää kuin normiharjat (ja kalliimpi). Parhaimmillaan toki takkujen selvittelyssä, mutta muutenkin kyllä oikein kelpo ^^

   Poista
 2. Yayy! Pinkki tangel teezer! ❤ Täällä myös ja ilman ei pärjäis kyllä ollenkaan :P
  Noita ponnareita on nähny viimeaikoina ihan kauheesti enemmän, tullu joku ostosaalto ihmisille..

  ~ Frillycakes ~

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yleensä olen kaikista kauneudenhoitoon liittyvistä ilmiöistä pihalla kuin lumiukko, mutta kun niitä ponnareita näkyi niin paljon kaikkialla että alkoi kiinnostamaan :3

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥
Thank you for commenting! ♥