tiistai 15. maaliskuuta 2016

Pink Things

Huomasin että pinkit asiat ovat tekemässä invaasiota meikkipussiini. Tuotteet näyttivät niin hauskoilta yhdessä, että niistä oli ihan pakko räpsiä muutama kuva. Erityisesti söpöyspisteet saavat Sokoksen pinkkimustat puuterivipat! Pakko kuitenkin muutaman päivän käytön jälkeen sanoa, että olen hieman pettynyt Body Shopin huulirasvaan. Se tuntuu nimittäin lähinnä kuivattavan huulia ellei rasvaa ole lisäämässä jatkuvasti. Yksi päivä jopa kaulaliinani kuidut tuntuivat jäävän huuliin kiinni. Onko muillakin ollut samaa ongelmaa vai sainko jonkin maanantaikappaleen? Millaista huulirasvaa sinä yleensä käytät?


Translation:
I have noticed that pink things have made an invasion to my beauty box. The products looked so nice together that I really had to snap some photos. The black and pink powder puffs are especially cute! But I must say that I am a bit disappointed in the Body Shop lip balm. It makes my lips to feel really dry. Has anyone else the same problem with Body Shop lip balms? What kind of lip balm do you usually use?

4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Eikös :'3 Ja kahdesta meikkisienipalasta tulee sydän! :D

   Poista
 2. Tosi suloiset nuo vipat! ♥

  Mulla taasen on Hurrawin rasvat ja jotkut muut "eiperuslabellottms" kuivattanut huulia entisestään. Hmmmh. Tuo bodyshopin huulirasva on kyllä tosi kivannäköne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hurrawhan oli jossain vaiheessa todella hypetetty, yllättävää että ei sitten niin toimiva. Löysin nyt Yves Rocherilta kivan ja toimivan huulirasvan. Lisäksi on tullut käytettyä erityishoitavaa Blistexiä, joka on myös ollut hyvä :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥
Thank you for commenting! ♥