perjantai 16. syyskuuta 2016

Lush

Aikatauluni ovat nyt aivan hirveät, koko ajan on töitä, koulua tai koulutöitä. Yritän motivoida itseäni jaksamaan Hesen herkkujen avulla ja tänään kävin myös Lushilla nopeasti ennen töitä.

Lushilla on nyt ihan huikea kampanja vielä syyskuun loppuun asti. Kun myymälään tuo kolme tyhjää pestyä normaalikokoista shampoo- tai hoitoainepulloa niin saa kiinteän shampoopalan! Pointtina on siis herätellä ihmisiä huomaamaan miten paljon turhaa muoviroskaa tulee ja samalla myös tutustuttaa uuteen vaihtoehtoon. 


Olen aiemmin katsellut näitä kiinteitä shampoita, mutta tämä on nyt ensimmäinen kerta kun sellaisen omistan. Valitsin vaihtoehdoista ihanan sitruksisen Montalbanon. Lisäksi mukaan tarttui saippua isänpäivälahjaksi, mutta siitä lisää sitten myöhemmin. 

Onko teillä ollut käytössä shampoopalaa, millaisia kokemuksia löytyy? Kertoilen omistani kunhan olen kerennyt testailemaan tuota!

2 kommenttia:

 1. Lushin shampoopalat on parhaita! Olen käyttänyt monta palaa Karma Koombaa, ja se on ehkä yksi parhaista shampoista ikinä.
  Vinkkinä sanoisin, että tukan kannattaa olla aika märkä kun tätä vaahdottaa. Semmoinen pyyhekuivattu tukka tuottaa vain ylimääräistä hankausta ja harmia. Sama, jos vaahdottaa palan käsien välissä. Tarpeeks vettä! Säilyttäminenkin kannattaa miettiä tarkkaan, ettei mene muhjuksi. Jossain ritilällä ilmavasti on paras vaihtoehto. :)

  http://mennentullen.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt odottelenkin entistäkin enemmän innoissani tuon käyttöä! Kiitos vinkeistä, vähän mietinkin että miten tuon käyttö sujuu fiksuiten! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥
Thank you for commenting! ♥