tiistai 22. marraskuuta 2016

Gift idea: Mr Bear Family

Tällä kertaa vähän erikoisempaa asiaa, nyt puhutaan nimittäin parranhoitotuotteista! Tiedän että suurin osa blogin lukijoista on naisia, mutta jos teidän elämässänne on joku partanaama, jolle on vaikea keksiä joululahjaa niin tässä olisi yksi hyvä vinkki!

Sain joskus syyskuussa Aleksilta tehtävänannon käydä ostamassa hänelle Sokokselta partaöljy ja -vaha, kun kauppa kerta oli työmatkani varrella. Valitsin molemmat Mr Bear Familyn tuoteperheestä. Tuo nalle on niin symppis ja Woodland on tuoksuna metsäinen ja aika laventelinen ja ihastuin siihen heti. Aleksikin tykästyi noiden tuoksuun ja varsinkin partavaha on ollut kovassa käytössä! Mr Bear Family on ruotsalainen yritys, joka valmistaa tuotteensa Ruotsissa mahdollisimman luonnonmukaisista ainesosista ja tuotteita ei ole testattu eläimillä. Ihan täydellistä siis! Hehkutuksen perusteella tämä saattaa kuulostaa yhteistyöpostaukselta, jota tämä ei kuitenkaan ole. Tämä brändi on vain jotenkin niin hurjan mielenkiintoinen minusta.

Ensi viikolla on luvassa second hand giveaway - pysykäähän kuulolla!

Translate:
This time I have a bit different kind of topic - now we are talking about beard products! I know that most of the readers are women, but I guess that this could be a good gift idea.

In September Aleksi asked me to go and buy beard wax and beard oil for him since the store was near to my workplace. I choose both of them from Mr Bear Family (that bear is so cute). The scent of the products is called Woodland and it has kind of a lavender tone in it. Aleksi liked it as well and now half of the beard wax is already used! Mr Bear Family is a Swedish company and it produces the products in Sweden using mostly natural ingredients and the products are not tested on animals. Perfect!

Next week there will be a second hand giveaway, don't miss it!

6 kommenttia:

 1. Ihana vinkki. :) Oon itekki Sokoksella kattellu noita juurikin tuon sympaattisen graafisen ilmeen vuoksi. Harmi vaan ettei mun joululahjalistalla ole ketään, kelle tommosia voisi hankkia. Pitä yrittää keksiä jotain muuta niille miehille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuokin ovat itseasiassa juurikin Sokokselta! Miehille on kyllä jotenkin tosi vaikea keksiä lahjoja, varsinkin jos pitäisi kehittää jotain suklaata kummoisempaa :D

   Poista
 2. Hei täähän ois hyvä vinkki tolle mun partanaamalle! Ihana symppiksiä tuotteita :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo brändi on jotenkin tosi lutuinen mutta samalla miehekäs! Onnistuu siis vetoamaan sekä partanaamoihin että partanaamojen läheisiin. Kiva jos vinkistä oli apua! :D

   Poista
 3. Parraskasvatus on nykyään niin kovassa huudossa, että tälläset lahjat toimivat myös niille ihan pienen parran omistajille hah. Hyvä idea :)

  http://inka-allornothing.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, varsinkin tuo partaöljy on varmaan hyvä lyhyeenkin partaan!

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥
Thank you for commenting! ♥