lauantai 24. kesäkuuta 2017

DIY: Valmistujaiskortti sairaanhoitajalle

Tänä vuonna juhannus kului vain vanhempien luona syödessä ja ollessa, koska työvuorojen takia mökkireissulle ei ollut kunnolla aikaa. Palataan nyt kuitenkin hetkeksi juhannusta edeltäneen viikonlopun tunnelmiin. Viikko sitten vietettiin vihdoin avomiehen valmistujaisjuhlat. Sairaanhoitajan paperit Aleksi sai oikeastaan jo keväällä, mutta sopivaa ajankohtaa juhlille ei aiemmin löytynyt. Juhlat pidettiin rennosti Aleksin porukoiden mökillä kaverien ja sukulaisten kesken.

Pakko sanoa, että olen tosi ylpeä avokin valitsemasta alasta. Sairaanhoitajan duuni mielletään jotenkin edelleen naisten ammatiksi. Mielestäni kuitenkin mikä tahansa työ edellyttää oikeanlaista persoonaa, eikä tiettyä sukupuolta. Esimerkiksi minusta ei ikinä olisi sairaanhoitajaksi.

Halusin askarrella Aleksille jonkin teemaan sopivan onnittelukortin. Pokemon oli uusi juttu siihen aikaan kun oltiin muksuja, ja mieleen tulikin pokecentereissä olleet Chanceyt. Söpön pokemonin taustalle sopi vähän rouheampi pohja. Mitäs tykkäätte?


Translation:
I made a super cute Chancey greeting card for Aleksi! He actually graduated already in Spring but there was not a good time to have a party until now.

10 kommenttia:

 1. Onnea valmistumisesta! Onpas söpö kortti, hauska idea :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pelkäsin ensin että onkohan tuo jo liian söpö, mutta meni onneksi just nappiin :)

   Poista
 2. Voi vitsi miten söpö kortti ^_^ todella onnistunut ja pokemonia seuranneet tosiaan ymmärtävät kortin jujun :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Joo luulen, että kortin idea ei välttämättä ihan iäkkäimmille juhlavieraille auennut :D

   Poista
 3. Ihana kortti! :) Jos haluu tehä jotain hauskaa ja yksinkertasta, niin aina voi leikkailla vaikka valokuvan ympärille ja liimata erilaisia sanoja aikakausilehdistä ja muodostaa niitä henkilölle sopivan hauskan tarinan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Katri! Lehdistä leikatut korttimatskut on kyllä niin huippuja! Minulla on jemmassa paljon vain kuvia, mutta voisi alkaa noita kivoja tekstejäkin keräämään. Kiitos ideasta! :)

   Poista
 4. Siis ehkä ihanin valmistujaiskortti, jonka olen ikinä nähnyt <3

  VastaaPoista
 5. Voi miten kaunis kortti, ihailen ihmisiä jotka osaavat askarrella! :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥
Thank you for commenting! ♥