maanantai 21. toukokuuta 2018

Little Miracles Ruohonjuuresta / Jääteekesä

Jääteekesä jatkuu ja nyt maistellaan peräti kolmea Little Miracles -jääteejuomaa. Nämäkin tarjosi maisteluun ystävällisesti Ruohonjuuri. Little Miracles -juomat ovat luomua ja reilua kauppaa.


Little Miracles Green tea Pomegranate on pääasiassa hedelmämehusta makunsa saava juoma. Vihreäteeuutetta on mukana 0,08 %. Juoma on makeutettu agavesiirapilla ja sokeria siinä on 4,8 g / 100 ml. Nyt täytyy tunnustaa, etteivät granaattiomenan makuiset asiat kuulu suosikkeihini. Tässä maku oli kuitenkin sopivan mieto ja siksi toimiva. Teen makua tosin en juurikaan löytänyt.

Little Miracles White tea cherry sisältää myös pääasiassa tiivisteestä tehtyä hedelmämehua ja teeuutetta on 0,08 %. Tämä on makeutettu agavesiirapilla ja ruokosokerilla. Sokeria on 6,1 g / 100 ml. Tämä onkin kolmikon sokerisin jäätee. Juomasssa on selkeä kesäinen kirsikan maku. Teen maku jää tässäkin pienempään rooliin, mutta se on havaittavissa hieman enemmän kuin edellisestä. Hyvää on!

Little Miracles Lemongrass Orange Ginger on nimensä mukaisesti appelsiinin makuinen ja mukana on 0,01 % sitruunaruohouutetta. Sokereita tässä on vain 2,3 g / 100 ml! Sitruunaruoho ja appelsiini ovat mukava makupari, mutta inkivääri ei paljoa tullut esille. Maku oli ihanan pirteä, mutta ei liian makea! Tämä oli lempparini Little Miracles-juomista!

Viimeksi maisteltuun ChariTea-jääteehen verrattuna näissä teen rooli jää melko pieneksi. Siitä huolimatta nämä ovat oikein mukavaa kesäjuotavaa, kun mieli tekee jotain limppareita kevyempää ja aidomman makuista. Ruohonjuurella on muuten Little Miraclesilta myynnissä myös voimashotteja ja välipalapatukoita!


Oliko Little Miracles tuttu ja mitä jääteetä minun pitäisi teidän mielestänne maistaa?Translation:
Now it is time for Ice tea summer part 2. Ruohonjuuri offered me to taste Little Miracles ice tea drinks. These are organic and Fair trade.

Little Miracles Green tea Pomegranate gets it's taste mostly from fruit juice. There is green tea extract 0,08 %. The drink is sweetened by agave and sugar and it has sugars 4,8 g / 100 ml. I have to confess that usually I'm not a fan of pomegranate things but in this it is mild enough for me. However I did not find so much flavour of tea.

Little Miracles White tea cherry contains also mostly fruit juice and has tea extract 0,08 %. This drink is sweetened with agave syrup and cane sugar. This is the most sugary ice tea of this trio. Tea tastes a bit better than in the pomegranate version but not much. However the taste is good!

Little Miracles Lemongrass Orange Ginger tastes very much like orange and there is lemongrass extract 0,01 %, sugars only 2,3 g / 100 ml! Orange and lemongrass is a perfect taste combination. The taste was perky but not too sweet. This was my favourite from Little Miracles ice tea drinks!

Tea is in smaller role in these Little Miracles ice tea drinks that in ChariTea that I tasted previously. However these are nice summer beverages when you want something that tastes more real and less sweet than generic soft drinks.

2 kommenttia:

  1. Onpa mielenkiintoisia tuotteita! Ei ole tuttu merkki enkä jääteetä ole muutenkaan juuri maistellut, mutta nyt kun olen taas innostunut teen juonnista niin vois kyllä kokeilla näitä viileitäkin versioita. Kiitos vinkistä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista Salla! Nämä on tosiaan kivoja vaihtoehtoja, jos tahtoo jotain perinteisiä limppareita raikkaampaa juotavaa :)

      Poista

Kiitos kommentistasi! ♥
Thank you for commenting! ♥