Sivut

lauantai 11. kesäkuuta 2022

Inspiraatiota räikeän parvekkeen sisustamiseen

Kotonamme on sisätiloissa pääasiassa neutraalin värisiä pintoja, kuten valkoista, puun sävyjä, beigeä ja harmaata. Sisustuksessakin neutraali värimaailma jatkuu, mutta asteen tummempana. Mukana on myös hieman aksenttivärejä esineiden ja kasvien kautta. Kodistamme löytyy kuitenkin yksi tila, joka on räikeydessään aivan eri maata ja joka odottaa nyt sisustamista. Nimittäin parveke.

Olen varman kertonutkin, että julkisivuremontin myötä meille tuli parveke- ja terassilasitukset. Parvekkeen osalta tämä oli iso mullistus, sillä emme olleet viitsineet käyttää partsia aiemmin ollenkaan, koska ilman laseja se kastui aina sateella pahasti. Parvekkeen osalta odotellaan edelleen yhteen reklamaatioon ratkaisua, mutta olemme kuitenkin jo saaneet luvan laittaa parvekkeelle tavaroita, kunhan korjausta vaativa kohta pysyy vapaana. Nyt on siis viimein aika miettiä, millaisen parvekkeesta sisustaa!


Kuten kuvista huomaa, niin räikeää krominkeltaista löytyy monesta pinnasta. Sitä ei voi piilottaa helposti, joten päädyin siihen, että se on vaan hyväksyttävä osaksi sisustusta. Olen kaivannut parvekkeelle boheemia tunnelmaa, johon keltaisen saisi keltaisen saisi varmaan upotettua kivasti mukaan. Funktioiden kannalta meille oli heti selvää, että parvekkeesta halutaan luoda löhöilyyn sopiva tila, mutta sinne ei kuitenkaan mahdu kunnon aurinkopesää.

Sohvaratkaisun löytäminen tuntui tosi vaikealta, koska pääsääntöisesti kivan näköiset sohvat eivät olleet mukavia istua tai sitten ulkonäkö ei miellyttänyt esim. liian vaaleiden pehmusteiden takia. Lopulta löytyi onneksi Stemman Suvi-moduulisohva, josta saatiin fiksuun hintaan kasattua mieluisa sohva, joka mahtuu parvekkeellemme. Ulkokäyttöön sopiva matto on vielä lähiaikoina tehtävä must have -hankinta, mutta muutoin ajattelin antaa muiden sisustusjuttujen tulla vastan kaupoilla ja kirppareilla kun ovat tullakseen. Kasasin kuitenkin kollaasiin viltin ja muutaman muun jutun havainnollistamaan tavoitefiilistä. Postailen myöhemmin kesällä parvekkeesta uudelleen, niin päästään katsomaan sitten yhdessä, miten projekti on edistynyt.

Tämän postauksen kollaasissa olevat tuotekuvat eivät ole omiani, vaan ne ovat peräisin postaukseen linkitettyjen yritysten verkkosivuilta.

Mitä mieltä tästä suunnitelmasta? Entä mikä paikka kodissasi on kesällä suosikkisi?

4 kommenttia:

 1. Todella kiva suunitelma! Onhan toi keltainen todella räikeä, mutta siitä saakin kivan kesäkeitaan jota keltainen oikein korostaa jos niin päättää tehdä :)

  Me hankittiin tämän kaltainen sohvaryhmä jonka saa asetettua miten haluaa https://www.tokmanni.fi/sohvaryhma-atlanta-5-osaa-6419860370828 mutta se tuli Kodin1 kautta tilattua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Keltainen ei olisi mun ykkösvalinta jos olisin päässyt itse päättämään, mutta eiköhän siltäkin pohjalta jotain nättiä saada aikaan :) Kiva että teillekin löytyi mieluisa sohvaryhmä, tuo on kyllä nätti!

   Poista
 2. Koostamasi kollaasi näyttää mukavasti yhtäaikaa boheemilta ja raikkaalta, ja sopii varmasti tuohon keltaiseen. 😊 Mielenkiinnolla näen, millainen partsista sitten muodostuu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että kollaasin perusteella vaikuttaa lupaavalta ja että boheemi fiilis välittyy siitä hyvin! :) Partsi on nyt jäänyt vähän pihaprojektin varjoon, mutta eiköhän senkin pariin vielä tänä kesänä kerkeä.

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥
Thank you for commenting! ♥