maanantai 7. heinäkuuta 2014

Lumous 2014

Viime perjantaina suuntasimme kohti Tamperetta Lumoukseen. J:n töiden takia pääsimme perille niin myöhään, että perjantain klubi oli pakko jättää väliin. Kävimme vain ravintolassa syömässä ja sitten suorinta tietä nukkumaan.

Lauantai oli mukava aloittaa Breakfast clubilla. Vatsa tuli täyteen ja sitten olikin aika mennä ihmettelemään Dark Markettia. Myyjiä tuntui olevan tänä vuonna tavallista vähemmän, mutta jotain silti tarttui mukaan. Wreckdancen levy jäi viime vuonna ostamatta, joten nyt kotiutettiin sellainen. En myöskään voinut vastustaa Roguen printtitoppia. En ole aivan varma, sopiiko topin A-linjainen malli vartalotyypilleni, joten se saattaa ehkä vaatia vähän muokkausta.

This was my Saturdays outfit during daytime 

Wreckdance CD and Rogue by Tiina Ulkuniemi top from Dark Market,
 Leaether strip CD from Saturdays club

Lauantaina tuli vietettyä niin paljon aikaa ulkona, että alkuillasta minulla alkoi ilmenemään lieviä auringonpistoksen oireita. Ei voinut muuta kuin mennä petiin lepäilemään ja toivomaan että paha olo ja väsymys menisivät äkkiä ohi. Parin tunnin päästä alkoi olemaan parempi olo ja ehdin juuri sopivasti valmistautumaan illan klubille.

Autogen
Two Witches
Leaether Strip


Translation:
Last Friday me and J headed towards Tampere for Lumous gothic festival. Because of his working time we arrived to Tampere so late we didn't bother to go to club. Just went to nice restaurant and after that to hotel for sleeping.

We started Saturday by eating breakfast at Breakfast club. We got our bellies full and headed towards Dark Market. The Market was a bit smaller than last year but we still found a couple of things. We didn't buy Wreckdance CD last year but now we were able to correct that. I also could not resist Rogues print so I bought a top for me. I'm not sure does the A-line fit to my body type so I probably have to do some changes.

On Saturday we spent so much time outdoors that I started to feel mild symptoms of sunstroke. I slept a couple of hours and luckily I felt much better after that. I had just right amount of time to get myself ready to club.

3 kommenttia:

 1. Kurkin kaikkien Lumoutumis-postauksia ihan tutinoissa! ❤
  No onneksi itsekin pääsi sentäs oheisjuttuihin, eli dark marketiin ja gothcniciin. :)

  Oli kyllä niin hienot kelit, että varmaan muillakin auringossa oleilijoilla vähän arskaiset olot. Gothnicilla on niin jänskäilyolo, ettei uskalla mennä höpisemään kenellekään, no ehkä sitten ensi vuonna itsekin. x)

  ~ Frillycakes ~

  VastaaPoista
 2. Surkeasta sosialisoinnista puheenollen; bongasin sinut sekä Helsingin reissullasi sekä Gothnicilla, mutta en vain osaa olla sellainen ihminen joka vain tulee randomisti nykimään hihasta ja höpöttämään niitänäitä, ei olisi yhtään luontevaa meikäläiselle :D Mutta anyway, hurjan sööttejä asuja oli, varsinkin Gothnicilla :3

  VastaaPoista
 3. Moikka!
  Näyttää olleen hauska tapahtuma :)
  Tsekkaathan huuto.net sivuni, siellä on myynnissä kaikkea rock/gootti/Japani-aiheista muotia ja muuta, saatat tehdä hyviä löytöjä :)
  http://www.huuto.net/hakutulos/sellernro/1757283
  Kiitos ja toivottavasti tehdään kauppoja!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥
Thank you for commenting! ♥