tiistai 26. elokuuta 2014

Can't wait November

Kerroin jo vuosi sitten tatuointisuunnitelmastani ja nyt sain vihdoinkin aikaiseksi varata ajan! Ei millään malttaisi odottaa marraskuuta. Toivottavasti tämän kivan asian odottelu auttaa jaksamaan alkavaa viimeistä lukuvuotta ja opinnäytetyöhässäköitä paremmin.


Tatuointi on opiskelijabudjettiin aika iso meno. Päätin loppuvuoden säästää mm. -  ironista kyllä - teessä. Unssiin ja Demmersille minut saa siis päästää vasta Tammikuussa. (Otan mielelläni vastaan suositteluja, että mitä maustettua mustaa teetä normi ruokakaupasta uskaltaa ostaa)


Onko kellään teistä loppuvuodelle tatuointisuunnitelmia?

Translation:
I told already a year a go about my next tattoo idea and now I have finally made an appointment! Can't wait until it's November. Hopefully having something nice to look forward to helps me get through this starting school year which will be my final one. I'm a bit nervous about doing thesis and stuff. 

Tattoo is quite huge outcome for a student budget. So I have decided trying save some money for example - as ironic as this may sound - by not buying high quality tea during the rest of the year. So no Ounce or Demmer's for me until January. I'm still struggling at finding tasty black flavored tea from the supermarket.

Does anyone of you have tattoo plans for this year?

2 kommenttia:

  1. Miten noi Clipper-teet? Ovat reilun kaupan tuotteita ja luomulaatuisiakin. Itselläni menee lähinnä vihreää teetä, iltaisin rooibosta ja valkoista, mustaa en juo enää oikeastaan ollenkaan. Jotkut Forsmanin maustetut vihreät ovat olleet mielestäni ihan kelvollisia (mansikkapilvi, sen cha) ja rooibos-puolelta jopa Pirkan pussiteet, vaikka pussiteestä yleensä pysyttelen myös kaukana.

    Teetä kuluu täälläkin nyt runsaasti, kun on palannut taas koulunpenkille ja opiskelu on tämän syksyn lähinnä gradun ja esseiden kirjoittamista.

    VastaaPoista
  2. Clipperin pussiteetä on kyllä usein tullut ostettua kouluun! Nyt vasta tajusin katsoa, että niiltähän tosiaan löytyy myös muutama irtoteeversiokin. Pitänee sellaista lähteä metsästämään! Ja rooibosta myös. Pidän siitä paljon, mutta jostain syystä sitä ei tule ikinä ostettua kotiin ^^'

    Tsemppiä gradun kanssa! :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥
Thank you for commenting! ♥