lauantai 27. syyskuuta 2014

Today's outfit

Hei kaikki! Tämä lauantaipäivä oli aika kiireinen mutta hauska. Tein kirpparilta pari hyvää löytöä, kerron niistä joku toinen kerta lisää. Sitten suuntasin kohti Helsinkiä näkemään kaveria ja metsästämään uutta välikausitakkia. Takki oli ollut hakusessa jo ainakin kahtena edellisenäkin syksynä, mutta mieluista ei ollut tullut vastaan ja kirppareiltakaan ei tärpännyt. Nyt onneksi vihdoinkin löytyi hieno, mukava ja kohtuuhintainen yksilö kotiin vietäväksi. Näytän senkin joskus myöhemmin.

Dress - H&M
Cardigan - second hand (H&M)
Tights -  can't remember
Shoes - second hand
Necklace - DIY / made of and old key

Nämä kengät ovat yksi viime keväisistä kirppislöydöistäni, mutta otin ne käyttöön vasta nyt. Korkoa löytyy, mutta yllättävän mukavat popottimet.


Mukavaa viikonlopun jatkoa!


Translation:
Hi! My Saturday was quite busy but fun! First I made couple awesome findings from flea market! I'll tell you about them another time. Then I went to Helsinki to see another friend and to try find a new coat for autumn/spring weathers. I have been looking for that kind of coat already over two years from shops and second hand stores. Luckily I finally found one fine, comfy and decent priced one to take home with me. I'll show you that also another time.

Today's outfit's shoes are a second hand find from last spring but I have not worn them until now. They are surprisingly comfortable.

Have a nice rest of the weekend!

2 kommenttia:

 1. Kiva asu, mukava, mutta kuitenkin sopivasti laitettu ja siisti ^___^
  Kengät on tosi kivat ❤ varmasti semmoset mitkä sopii vähän kaiken kanssa! :D

  Monesti jotain tärkeää vaatetta tai muuta kulutushyödykettä on vaikea löytää, kun sitä etsii tai ainakaan itse en löydä niin, vaan löytyy sitten juuri silloin kun ei etsi, ihan randomisti ja yleensä koskaan ei sit ole varaa ja ajattelee menevänsä myöhemmin hakemaan...no arvaa onko niitä sit enää jäljellä! xD

  ~ Frillycakes ~

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tykkäilen nykyään tosi paljon tämmöisistä simppeleistä huolitelluista asuista. ^^
   Kengät on kyllä mahtavat, laitoin niihin pohjallisenkin niin kestää pidempään kävellä ennen kuin alkaa jalat väsymään.

   Nyt kun vihdoinkin ostin tuon takin niin minun tuurillani ensi kerralla kirpparille mennessä huomaan, että hyllyt on pullollaan unelmieni syystakkeja pilkkahintaan. Olisi niin tyypillistä :D

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥
Thank you for commenting! ♥