maanantai 15. joulukuuta 2014

English Tea Shop Christmas Calendar

Meinasin kirjoitella joulukalenteristani jo viime viikolla, mutta se sai jäädä odottelemaan. Ja hyvä niin, nyt olen kerennyt maistamaan kaikkia kalenterin kahtatoista teetä. English Tea Shopin joulukalenterista löytyy nimittäin jokaiselle päivälle ihanaa luomuteetä! Ystäväni S antoi tämän minulle aikaisena joululahjana. Olin itseasiassa ehtinyt harkitsemaan tämän teekalenterin ostamista, joten neidin lahjavalinta meni jälleen kerran nappiin.


Olen tämän joulukalenterin laatikoiden avaamisesta joka aamu vähintään yhtä innoissaan kuin muksuna suklaakalenterista. Ensimmäisenä päivänä en malttanut nukkua ja heräsin jopa vartin etuajassa vain päästäkseni kalenterin kimppuun. Yksi vika tässä kuitenkin on: teet ovat hyvin ennalta arvattavassa järjestyksessä.

Suosikkejani ovat olleet Spicy Pumpkin ja hyvänä kakkosena tuleva Peppermint Melon. Myös Happy Holiday oli aika ihana. Joukkoon mahtui kyllä myös pari pettymystäkin: hurjan makuinen Spicy Anise ja tavallistakin tavallisempi Breakfast Special. Kuitenkin noista pettymyksistäkin huolimatta tämä on aivan mahtava.


Onko teillä joulukalentereja?


Translation:
First I was going to make this post about my Christmas calendar last week but it had to wait. Actually it was better that way, because now I had a chance to taste every one of the tea flavours. English Tea Shop's Christmas calendar has a bag of organic tea for every day! My friend S gave me this Christmas present a bit early and I love it. Actually I was considering to buy this myself so once again she found a perfect present for me!

Every morning I'm as enthusiastic to open the tea box as I was as a child about the chocolate calendar. On first day I even woke up 15 minutes early though it was a Monday just to find out what tea is the first one. There is one flaw: the flavours occour to be in easily predictable order.

My favourites are Spicy Pumpkin and Peppermint Melon. Happy Holiday is also tasty. There have been few disappointments also: weird tasting Spicy Anise and not so special Breakfast Special. Despite those flops I love this.

Do you have a Christmas calendar?

6 kommenttia:

 1. Hö, vähäkö ihana! En oo ees tienny, että tommosiaki saa. :D Ens vuonna kyllä hommaan tommosen ja jätän suklaakalenterin ostamatta... Tai sitten hankin molemmat. 8)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulin, että Sokos myi nämä loppuun ihan muutamassa päivässä. Että jos ensi vuonna näitä tulee myös myyntiin niin kannattaa olla nopea ;3

   Poista
 2. Tänä vuonna jäi kalenterit hankkimatta, se perus suklaakalenteri ei oikein napannut, etenkin ku koitan taistella jonkinasteista sokeririippuvuutta vastaan, parempi kerran viikossa herkutella. Paitsi puhelimen McDonalds -sovelluksessa on joulukalenteri, sieltä saa mukavia etuja, mut kerran vasta oon sellasen käyttäny :D Silti eka asia mitä teen aamulla, on tsekata mitä sieltä tulee!

  Mut ensjouluks ois kyl nii kiva hankkia tollanen erikoisempi kalenteri. Eihän siihe oo, kun n. vuosi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suklaa on kyllä haastava jättää pois, tuntuu siltä, että muista karkeista voi surutta luopua, mutta suklaata ei korvaa mikään :D Tsemppiä!

   Minulla ei ollut viime vuonna minkään laista joulukalenteria, siitä jäi tosi outo fiilis ^^'

   Poista
 3. Voi vitsi mikä ihana kalenteri!! ♥ ♥
  Tiedänkin minkä kalenterin haluan ensi vuonna! :D

  Meillä on suklaakalenteri mulle (koska mummu osti sen mun tytölle ja tietää, että on allerginen maidolle) ja pari kuvakalenteria ja kisuille kissanminttu-herkku-kalenteri. ^___^

  ~ Frillycakes ~

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että, tuo kisujen oma kalenteri kuulostaa tosi söötiltä ajatukselta! ^^

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥
Thank you for commenting! ♥