torstai 9. heinäkuuta 2015

Oh So Special

Tämä on niin spesiaali juttu minulle, että se ansaitsee ehdottomasti oman postauksensa! En ollut varmaan noin viiteen vuoteen ostanut uusia luomivärejä ja meikkivalikoima kaipasi selvästi täydennystä etenkin hieman neutraalimmista sävyistä. Ihana neiti S suositteli minulle Sleekin luomivärejä ja oli niin kultainen, että kiikutti minulle paletin Lontoosta palatessaan.

Tämän paletin nimi sattuu olemaan sopivasti Oh So Special ja se sisältää sekä mattoja että helmiäisiä värejä. Näistä saa vaikka mitä kivoja yhdistelmiä enkä malta odottaa, että niitä pääsee kunnolla testaamaan. Bow + Organza + Celebrate olisi esimerkiksi mielestäni aika kiva kombinaatio vai mitä tuumitte?


Translation:
This is so special for me that I think this deserves a post of it's own! For about five years I have not bought any new eye shadows and my cosmetic collection really seemed to need some neutral tones. Dear Miss S recommended Sleek eye shadows for me and she was so kind that she brought a palette for me when she visited London.

This palette is called Oh So Special and it has both matte and shimmering eye shadows. There can be so many interesting combinations that I can't wait to test them. For an example Bow + Organza + Celebrate would be nice combination or what do you think?

4 kommenttia:

 1. Mä oon ollu meikin suhteen tosi laiska pari viime vuotta, samalla ripsarilla kituutellu varmaan kaks vuotta :D Ja luomivärejä tulee kyllä ostettua/käytettyä tosi harvoin, vaikka tykkään laittautumisesta! Rose Shock suositteli tuota Sleekiä blogissaan, sitä saapi kuulemma tilattua pretty.fistä. :) Eikä oo pahan hintanen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, että toinenkin laiska kosmetiikkashoppailija ilmoittautui! :D Suosittelen kyllä myös itse lämpimästi Sleekiä, paletti pääsi juuri ensimmäistä kertaa testiin ja hyvä tuli! Näissä on tosiaan erinomainen hinta-laatu -suhde :)

   Poista
 2. Oijoi, minäkin oon katsellut Sleekin paletteja pitkään ja pakko kai se on jonain kauniina päivänä (=sitten kun on rahaa) laittaa tilaukseen. :D Oon itsekin miettinyt ainakin tuollaista nude/neutraalisävyistä palettia kun noita luomivärejä multa ei löydy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Helposti jotenkin nuo neutraalimmat pääsevät unohtumaan, kun katse hakeutuu aina kaupan hyllyllä / nettikaupassa niihin erikoisempiin sävyihin. Tänään testasin tuota Sleekiä ja on kyllä kiva! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥
Thank you for commenting! ♥