maanantai 24. elokuuta 2015

Carpe Diem

Tänä kesänä...

aloin viihtymään uudessa kodissani, hain töitä, hankin uuden puhelimen, stressasin, näin kavereita, haaveilin töistä, etsin luita, löysin neliapilan, luin paljon kirjoja, maistelin uusia teelaatuja, löysin oman rakkaan, ostostelin, askartelin, kävin huvipuistossa, sain määräaikaisia osa-aikatöitä... ja opin tietämään ihan liikaa naapurin Makesta.

Miten teidän kesänne meni?

Translation:
This summer I...

started to feel comfortable in my new home, applied for jobs, got stressed, bought a new phone, met many friends, dreamed of a job, went for bone hunt, found a four leaf clover, red many books, tasted many kinds of teas, found a special someone, shopped, made many crafts, went to an amusement park, found a temporary part time job and got to know a little too much about a man next door (one of the WiFi names loosely translates to "Markus' hentai cave").

How was your summer? 

7 kommenttia:

 1. Eikä :DDD Ei varmaan kannata Maken luota käydä kysymässä, jos on itellä kahvimaito loppu tai jotain, en mää ainakaan uskaltais. :D Mun kesä oli työn- ja opiskeluntäyteinen, hujahti kyllä nopeesti, tuntuu, että vasta loma alko ja nyt se on jo loppu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, vältän Markukseksi epäilemäni henkilön kanssa asiointia ihan viimeiseen asti :D Kesä meni kyllä yllättävän nopeasti! Nyt sitä vasta alkaa taas tajuamaan kun jalkakäytävillä alkaa pyörimään taas kellastuneita koivunlehtiä.

   Poista
 2. When someone writes an paragraph he/she maintains the idea of
  a user in his/her mind that how a user can understand it. So that's why this
  post is great. Thanks!

  Also visit my website: Stormfall Rise Of Balur Hack

  VastaaPoista
 3. Kesääsi on mahtunut paljon kaikkea hyvää. ♥ Naurahdin tosin naapurin Makelle.. XD

  Mun kesä on ollut yhtäsamaa tasapaksua normaalia elämää, kesän tavoitteetkin jäi täyttämättä, höh. Tosin vielä kerkeis harrastaa pyöräilyä ja tehdä ne aiotut pitkät pyöräretken mm. maalle anoppilaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minusta tuntuu siltä, että usein ihmiset asettavat kesälleen liikaa tavoitteita ja menemisiä. Sitten jos kaiken ehtii tekemään niin on jopa stressaantunut kesästä ja jos ei, niin koko kesä on tuntunut jälkeen päin pelkältä pettymykseltä. Mutta eipä elämä tosiaan kesän loppuun pääty, varmasti nyt alkusyksystäkin on useita päiviä, jolloin on hyvä pyöräilysää :)

   Poista
 4. Piti tarkistaa omien naapurien WiFit tämän innoittamana. Meidän oma oli valitettavasti kummallisin ja sekään ei mikään ihmeellinen ole. :D

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥
Thank you for commenting! ♥