maanantai 11. tammikuuta 2016

The Strain

Vampyyrikauhua del Toron tapaan - mitä muuta voisi kirjalta toivoa? Olen nyt syventynyt Guillermo del Toron ja Chuck Hoganin kirjoittamaan Vitsaus -trilogiaan. Eräs tuttuni bongasi minulle kirjaston poistolaarista kaksi ensimmäistä osaa ja olen näistä todella innoissani. Hyytävän kauhun lisäksi kirjoissa on harvakseltaan myös rivejä, jotka saavat hymyn huulille. En malta odottaa, että saan kolmannenkin osan jostain käsiini!

Miten teillä on vuosi alkanut?

Translation:
Vampire horror by del Toro - what else can you ask from a book? I have been reading two first parts of The Strain trilogy by Guillermo del Toro and Chuck Hogan. One of my friends found the books for me from a library's removals and I am nuts about them! I can't wait to get my hands on the final volume of the trilogy.

How has your year started?

2 kommenttia:

 1. Mie luin noi kans joskus viime tai toissa vuonna! Sarja aiheutti vähä ristiriitaisia tuntemuksia, mut päällimmäiseksi jäi kuitenkin ihan positiivinen vaikutelma.
  Ootko kattonu myös sitä tv-sarjaa (The Strain)? Ite ainakin petyin siihen. :< Mut, noh, oon muutenkin semmoinen "kirja on aina parempi" -ihminen. :p

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakin olisi tehtävälistalla sen sarjan katsominen! Olen suht huono katsomaan mitään sarjoja, mutta toivon että tuo uppoaisi minulle yhtä hyvin kuin itse kirjasarjakin. Trailerit vaikuttivat ainakin ihan lupaavilta. Ainahan siinä on haasteena se, että kirjaa lukiessa kuvittelee asioita erilaisiksi kuin miten ne on päädytty filmatisoinnissa toteuttamaan.

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥
Thank you for commenting! ♥