torstai 21. huhtikuuta 2016

24 + Ask Me Anything!

Eikös ole söpö kuva minusta? Se on otettu melkein 19 vuotta sitten isoveljeni rippipäivänä. Ensi vuoden kesänä kuvan ottamisesta on tasan 20 vuotta, ja silloin meillä on suunnitelmissa käydä saman kirkon edessä ottamassa kuvasta uusi versio!

Tänään juhlin 24. syntymäpäivääni railakkaasti prosenttilaskujen parissa ja uskomattoman paljon teetä juoden. No, on jotain kivaakin luvassa, kun illalla vanhemmat tulevat teelle ja huomenna näen vihdoin A:n ja menemme ulos syömään ja pyörimään vähän kaupoissa. Saapa nähdä tarttuuko jotain mukaan!

Blogin kommenttitahti on vähentynyt huomattavasti, mutta yritän nyt vähän rikkoa jäätä. Nyt on siis vuorossa blogin ensimmäinen Ask me anything! Eli siitä vain kysymyksiä nakkailemaan, tietenkin hyvän maun rajoissa. Aikaa on huhtikuun loppuun asti!


Translation:
Isn't this a cute picture of me? It has been taken almost 19 years ago when was my big brother's confirmation day. Next year we have been planning to go in front of the same church and take a new version of this photo.

Today I am celebrating my 24th birthday by studying math and drinking lots of tea. Well, there are also some nicer plans when my parents come to visit and tomorrow I finally see A and we are going to have a dinner and maybe take a look in few stores. Let's see do I find anything!

The commenting pace of the blog has recently been slow but I try this anyway! So now it's time for the first Ask Me Anything! (well, not completely anything but you know). You have time to drop the questions until the end of April!

2 kommenttia:

 1. Blogisi olikin harmittavasti pudonnut jonnekkin bittiavaruuteen omien seurattujen blogien listalta... Mut tajusinpas nyt päivittää itelle uuden osotteen :)
  Kysymyksiä:
  Lapsuuden toiveammattisi?
  Lempibändisi/musiikki?
  Unelmien vaate tai asu, jonka haluaisit itselle?
  Osaisitko suositella jotain hyvää vihreää teetä?
  Suomen kivoin kaupunki?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Blogin osoite vaihtui viime kuussa nimen muutoksen myötä. Blogin lukijoiksi liittyneiden henkilöiden määrään tuo ei vaikuttanut, mutta ilmeisesti uusi osoite ei sitten ole päivittynyt kaikkien blogilistoille. Mutta ihanaa että löysit tänne uudestaan ja että kysymyksiäkin riittää vaikka millä mitalla! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥
Thank you for commenting! ♥