perjantai 28. lokakuuta 2016

Sparkly Pumpkin


Tänä vuonna en pääse juhlistamaan halloweenia edes leffamaratonin merkeissä, sillä koko viikonloppu kuluu töissä. Olen kuitenkin vähän yrittänyt fiilistellä etukäteen ja kirmasin ostamaan Lushiltakin Sparkly Pumpkinin heti ensimmäisenä päivänä kun heidän halloween-tuotteensa tulivat myyntiin syyskuun lopulla. Ei minulla kyllä ole edes ammetta, mutta onhan tuo nyt söpö kuin mikä ja tuoksuu hyvältä! Olen tehnyt siitä jalkakylpyjä ja siihen tarkoitukseen se on varsin riittoisaa. Millaisia halloweensuunnitelmia teillä on?

(Piti vielä kysyä, että haluatteko ensi viikolla lukea vihdoin keväisen ask me anythingin vastaukset vai kymmenen randomia faktaa minusta?)

Translation:
This year I will spend my Halloween weekend at work so no movie marathon for me. However I have still tried to build some Halloween mood. I went to Lush to buy Sparkly Pumpkin in the same day they started to sell their Halloween goods in the end of September. I don't even own a bathtub but I did'n let that fact to bother me because the pumpkin is so cute and the scent is lovely. I have used it for foot baths and for them it's really sufficient. What Halloween plans do you have?

2 kommenttia:

  1. Voi ei jo nuo kuvat on niin herkullisen näköisiä että pakko ostaa itsellenikin ♥_♥ Harmi että rahatilanne on niin kökkö, ehkä ensi kuussa sitten!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kohtahan se kuu jo vaihtuukin! Mietin pitkään tuon ja Boon välillä mutta päädyin kuitenkin tuohon Sparkly Pumpkiniin kun se on kuitenkin aika klassikko :)

      Poista

Kiitos kommentistasi! ♥
Thank you for commenting! ♥