sunnuntai 13. marraskuuta 2016

Taimi & Porridge

Rakastan lahjojen keksimistä ja paketointia, mutta iskän lahjominen on aina tuntunut tosi vaikealle. Isä kerää Suomen sotakirjallisuutta ja tarvitsee aina jotain autotavaraa, ja minä kun en kummastakaan mitään tajua. Yleensä pakettiin on päätynyt konvehteja, kun en ole muutakaan ideaa saanut. 

Nyt kuitenkin sain hankittua kerrankin kunnollisen lahjan! Pikkulintu lauloi, että iskä tarvitsisi ehkä uuden kylpypyyhkeen ja niinpä aikani googlailtuani suuntasin Finlaysonille. Mukaan tarttui sininen Taimi-kylpypyyhe kauniisti pakattuna. Olen käynyt Finlaysonin Espan myymälässä nyt pari kertaa, ja kumpanakin asiakaspalvelu on ollut hurjan kivaa ja reissusta jäänyt tosi hyvä mieli, suosittelen! Pyyhkeen kaveriksi hankin vielä Lushilta Porridge-saippuan, joka tuoksuu ihan syötävälle ja on hellävarainen iholle. (Viimeisen kuvan tuotekuvat on lainattu kunkin yrityksen verkkokaupasta)

Onko teillä vaikea keksiä jollekin lahjaa?

Translation:
I love buying presents and wrapping up them but thinking a present for my dad is usually quite hard. Usually I just end up to buy a box of chocolate and socks or something. But this time I had a good idea. Dad needed a new towel so I went to Finlayson and choose to buy blue version of Taimi. Then I went to Lush to buy a piece of Porridge soap. And today he was so happy! (The items of last picture are from Finlayson and Lush web stores.) Do you have hard time to choose a present for someone?

6 kommenttia:

 1. Meilläkin on vaikea keksiä isälle lahjaa, kun isällä on jo kaikkea ja sitä mitä ei ole, ei käytä :D Yleensä päädytään ostamaan jotain laadukasta viskiä tai konjakkia, kun se on likipitäen ainoa mistä on ns. hyötyä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on myös sinänsä hyvä sellainen käyttölahja :D

   Poista
 2. Isät on juurikin niitä, joille lahjojen keksiminen on hankalaa. Toinen on sitten teinipojat.

  Poikakaveri osti meille tuota samaa saippuaa Lushilta. :) On ollut kyllä kiva vaikka itse tykkäänkin enemmän raikkaista sitruunaisista tuoksuista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi minun lähisukuuni ei lukeudu yhtään teini-ikäistä poikaa. En keksisi mitään lahjaa varmaan :D

   Tuo Porridge on mukavan pehmeän tuoksuinen, iskä ainakin tykkäsi! Voisin kyllä itse kotiuttaa Lushilta varmaan minkä tahansa karkin tai hedelmien tuoksuisen saippuan :D

   Poista
 3. Oi ihanaa että tykkäät panostaa lahjoihin ja tällä kertaa vielä löytyi jotain ihan aikuisten oikeasti tarpeellista! ❤

  Meillä on köyhä perhe, joten harvemmin ainakaan nykyään enää silleesti lahjotaan toisiamme. Jouluksi ollaan sovittu jo monta vuotta, että muistetaan itseämme sillä mitä tarvitsee tai haluaa, eikä hommata turhaa muille, kun ei sitä rahaa ole. Toimii! ^_^ Jotain pientä itse tehtyä on mukava antaa, jos vain ehtii näpertelemään.

  ~ Frillycakes ~

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuokin on ihan hyvä systeemi, niin ei ainakaan niitä turhakkeita kerry nurkkiin! Ja lahja voi myöskin olla vaikka lupaus auttaa jossain. Veli on aika laiska lahjomisessa, joten sovimme tänä vuonna että hänen lahjansa minulle on auttaa nurkkiin kertyneen elektroniikkaromun hävittämisessä, minä taas varmaan leivon hänelle jotain hyvää, ehkä aurajuustopipareita :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥
Thank you for commenting! ♥