maanantai 23. tammikuuta 2017

Tiira

Huh, nyt on taas jo toinen kouluviikko alkamassa. Jännittää kyllä, miten selviän ruotsista ja kiinasta! Yhden kurssin pudotin jo pois, koska huomasin että olin haalinut ihan liikaa kursseja tähän alkuvuoteen. Miten teillä on viikko alkanut?

Varsinaisesti tulin kirjoittelemaan nyt kuitenkin yhdestä kirppislöydöstä, jonka tein jo loppukesästä. Bongasin muutamalla eurolla käyttämättömän Ivana Helsingin Tiira-kuosisen sammutuspeitteen. Funktionaalisuus on lähellä sydäntäni, mutta parasta on jos funktionaalinen tuote on myös visuaalisesti miellyttävä. Lisäksi tässä Tiirassa yhdistyy kotimainen suunnittelu, joten mikäs sen parempaa! Kotoa löytyi kyllä ennestään se perinteinen punainen versio, jonka annoin isoveljelle joka ei vielä omistanut sammutuspeitettä. 

Haaveissa on vuosia ollut myös Jalon Lento-palovaroitin valkoisena. Ehkä joskus vielä hankin senkin. Innostuin tuosta Tiirasta myös niin paljon, että aion ostaa ensi keväänä lahjaksi äitilleni vastaavan vaalean version! Porukoiden kodin punainen sammutuspeite on nyt vähän hassusti jossain eteisen takkinaulakossa, mutta Tiira pääsisi varmaan paremmin näkyvälle paikalle, kuten sammutuspeitteen kuuluisikin olla.


Translation:
I'm a bit nervous about the new semester in school. I have a couple of hard courses: Chinese and written Swedish. How has your week started?

Actually this time I came to write about a second hand finding that I found in summer but I had no time to tell you about it earlier. I bought a fire blanket by Ivana Helsinki, the pattern is called Tiira. I love beautiful and functional desingn  Before I had a traditional red fire blanket but I gave that away to my brother who did not own a fire blanket before at all.

I'm also dreaming of white Lento fire alarm by Jalo. Maybe I will buy one some day. I'm also planning to buy a white version of Tiira fire blanket to my parents. Their red fire blanket is now hanging in a bit tricky place and I hope that Tiira could be better exposed and ready for action if needed.

4 kommenttia:

 1. Voi hitsi miten kaunis, nyt ei kyllä olis itelläkään enää mitään tekosyytä olla ostamatta sammutuspeitettä kotiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, tuo on niin nätti, että sitä kyllä ihan mielellään pitää esillä! Kannattaa hankkia! Sammutuspeite muutenkin on verrattaen edullinen hankinta kodin turvallisuutta parantamaan :)

   Poista
 2. Täällä painiskellaan mm. ruotsin ja laskentatoimen kanssa -_- Huh, kiina kuulostaa kivalta. Itse aloitan saksan toivottavasti ensi syksynä, olisin aloittanut jo nyt, mutta tämä siunatun pakollinen ruotsi menee sen päälle. Ruotsi kun ei kiinnosta tippaakaan itseäni, kaikki muut kielet kyllä senkin edestä :D En tiedä, millä tämän asenneongelman saisi korjattua.

  Hieno peite kyllä! Itselläni on sellainen sysiruma punainen :p

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aah, minullakin on keväällä sitten laskentatoimi luvassa! Onneksi selvisin ennen joulua matikan kertauksesta sentään yllättävän hyvin! Haluaisin osata ruotsissa paremmin, mutta on sellainen olo että olen aika tumpelo siinä vaikka kuinka yrittäisin panostaa. Kiina taas on hauskaa varsinkin näin visuaalisena ihmisenä. Opettaja selittää merkkejä aina auki tyyliin "tässä on tämmöinen ihminen joka istuu lattialla syömässä" :D

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥
Thank you for commenting! ♥