keskiviikko 2. elokuuta 2017

Tea & Vanity 4v. / Giveaway!

Tea & Vanity täyttää tänään neljä vuotta! Bloggaamisesta on tullut minulle tosi rakas harrastus. Kiitollinen olen varsinkin teille lukijoille! Ihanaa, että juttuni tuntuvat kiinnostavan ja jaksatte kommentoida ahkerasti. Teidän reaktiot on se juttu, joka pitää tämän harrastuksen mielekkäänä. 

Kuluneen vuoden aikana blogin tiimoilta on tapahtunut paljon hyvää. Olen löytänyt blogin kautta uuden kaverin, uudella Canon EOS M10:llä on paljon kivempi kuvata ja pari yhteistyöpostaustakin on toteutettu! Mahtava vuosi siis. Lisäksi postaamista on helpottanut aiempaa tarkempi aikataulutus. (Kiinnostaisiko muuten jos siitä tekisi ihan oman juttunsa?)


Synttärigiveawayn palkinto on perinteisesti ollut jotain itse tehtyä ja niin nytkin. Arvottavana on piirustustyö - tarkemmin sanottuna muotokuva lemmikistä! Piirsin viime vuonna useita muotokuvia koirista ja aloin miettimään että teitäkin olisi kiva ilahduttaa tämmöisellä! Muotokuvan eläin voi olla muppe, miuku tai muu otus, ja jos lemmikkiä ei löydy itseltä, niin tämä on mainio lahjaidea. Edellytyksenä on kuitenkin se, että höpönassusta on ainakin 3 hyvää valokuvaa, joista valita piirustusmalli.


Säännöt:
 • Giveaway on julkisille lukijoille Bloggerin ja/tai Bloglovinin kautta (saat yhden arvan per kanava). Kerro mitä kautta luet blogia. Myös uudet lukijat ovat tervetulleita!
 • Kerro millaisia postauksia haluaisit jatkossa lukea enemmän.
 • Kirjoita kommenttiin sähköpostisi, jotta voin ottaa voittajaan yhteyttä.
 • Giveaway alkaa nyt ja päättyy 13.8.2017.
Onnea kaikille arvontaan!


Translation:
Tea and Vanity is celebrating 4th year anniversary today. Blogging has begun to be a really important hobby for me and a huge thanks belongs to you readers! It's so nice that you are commenting so much! Anniversary giveaway is traditionally something that I have made and so it is this time also! The prize is a drawing of a pet. Last year I did draw so many dogs that I started to think that it would be nice to delight you too with this. So the pet of the drawing can be a cat, a dog or anything else. There has to be at least 3 good images from which I can choose a model.

Rules:
 • The Giveaway nation wide (Finland) and is only for public readers via Blogger and/or Bloglovin. You will get one ticket per channel. Tell by which channel are you reading the blog. (New readers are welcome also!)
 • Tell what kind of posts you would love to read more.
 • Please leave your e-mail address so I can contact the winner.
 • Giveaway starts now and ends 13.8.2017.
Good luck!

6 kommenttia:

 1. Meiltä löytys vanhempien ihana Mili-koira! Mulla ei omaa kun ole, mutta ehkä sun blogin osalta omia lemppareita on ollut DIY ja sisustusjutut :)

  julkinen lukija blöggerissä ilman avataria todennäköisesti, en muista nyt tarkkaan, sähköposti finnlandsnorsk(at)gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista Katri! Meilläkään ei omia karvakorvia ole vielä, mutta käydään kans välillä moikkaamassa avomiehen porukoiden kleinejä :) Kiva kuulla, että DIY- ja sisustusjutut nappaavat!

   Poista
 2. Ihana arvonta! Oot todella taitava piirtäjä :) Omasta kissastani ottaisin ilomielin muotokuvan seinälle!
  Postaustoiveeksi voisin heittää yleisesti haasteet tai my day.
  Ja tietysti kaikkia sisustusaiheita ja tuunausjuttuja toivoisin enemmän!

  Luen julkisesti bloggerin kautta, s-posti on: nadya-89@hotmail.com

  VastaaPoista
 3. Aikataulutus tai blogin suunnittelu ja valmistelupostaus olisi kyllä mielenkiintoista luettavaa, niin pääsee vähän vertailemaan, tai varastamaan vinkkejä. ;)

  En pistä Roottorista piirrettyjä kuvia pahakseni, joten osallistun nyt kuitenkin. :D
  Bloggerin kautta oikeasti luen, vaikka se bloglovin'kin sielä haamuilee. Postauksina tykkään teejutuista ja kaikesta diy-meiningistä eniten. Sisustusjututkin on kivoja. Sähköposti: kasipalloart@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee, kiva että joltain löytyi kiinnostusta tuohon aikataulutukseen/blogin suunnitteluun liittyvään postaukseen! Täytyypä alkaa luonnostelemaan :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥
Thank you for commenting! ♥