perjantai 8. syyskuuta 2017

Kalenterimaniaa ja katoavia kyniä

Moi ja ihanaa perjantaita kaikille! Jopas on ollut taas koulun ja töiden täyteinen viikko. Kerettiin kuitenkin Aleksin kanssa tiistaina viettämään treffipäivää ja sainpas mielenkiintoisen uuden yhteistyönkin sovittua blogiin! Siitä sitten lisää piakkoin!Oletteko te muuten sähköisen kalenterin ystäviä, vai suositteko vanhaa kunnon paperikalenteria kuten minä? En voisi kuvitella kirjoittavani työvuoroja, luentoja ja muuta tärkeää muistiin sähköiselle alustalle. Jotenkin perinteinen vihko tuntuu luontevammalta minusta. Aikatauluttamisen lisäksi teen kalenteriin listoja erilaisista asioista ja kirjoitaa blogin postausideat ylös.

Tällä kertaa uusi kalenteri löytyi Suomalaisesta kirjakaupasta ja viime vuoden tapaan tuunasin sen Red Bubblesta tilatulla tarralla. Harry Potter -teemalla mennään yhä! Kauppojen kalenterivalikoimat tuntuvat olevan vuodesta toiseen samoja, mutta tarralla kalenterista saa vähän persoonallisemman. Uuden kalenterin kunniaksi ostin myös Frixion clicker -kyniä joista pitkään haaveilin. On nämä kyllä mahtavia, vaikkakin pieni jälki kumitetusta tekstistä kuitenkin jää. Piirtämiseen eivät oikein sovellu musteen juoksevuuden vuoksi, mutta kirjoittamiseen ovat kyllä mainioita!


Vähän Potter-teemaa sivuten ostin myös Ihmeotukset ja niiden olinpaikat -teemaisen postikorttivärityskirjan. Suurin osa korteista on ihmisteemaisia, mutta joukosta löytyy myös muutama kiva muukin aihe!


Mitä suunnitelmia teillä on viikonlopuksi?

Translation:
Do you like to use digital calendar or do you prefer old paper version like me? My new calendar is black and decorated with Harry Potter -themed sticker from Red bubble! I also got familiar with Frixion clickers and love them. They leave a slight mark on paper after removing but with planner it is okay. I also have bought an awesome Fantastic creatures and where to find them colouring book that contains post cards. 

14 kommenttia:

 1. Paperikalenteri ilman muuta. Yritin joskus kännykän kalenteria, mutta eihän siitä mitään tullut. Mulla on kyllä joka vuosi hankaluuksia löytää täydellistä kalenteria, eli mahdollisimman halpa, tarpeeksi isot kirjoituskentät, ei mainoksia, mahdollisimman pieni ja ei paljaita kierteitä, joten ulkonäköseikoissa ei voi olla yhtään kranttu. Onneksi tää mun löytämä täyttää kaikki nää ja on vieläpä ihan siedettävän näkönen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla oli kans joskus hetken aikaa puhelimen kalenteri käytössä, mutta en tykännyt kun ei kokonaiskuvaa hahmottanut niin helpolla. Täysin miellyttävää kalenteria on kyllä tosi vaikea löytää. Mulla on ollu useamman vuoden käytössä sama kalenterimalli, mutta nyt oli pettymys kun tyhjien sivujen määrää oli vähennetty :c Ehkä ensi vuodeksi jotain muuta!

   Poista
 2. Ihana kalenteri! Mä aloitin tänä syksynä bullet journalin, ja tähän mennessä on edistynyt aika kivasti. Oon kans paperikalenteri-ihmisiä, jotenkin paljon kivempi kirjoittaa asiat ylös ihan fyysiseen kirjaan eikä vain näpytellä puhelimeen.

  ♥: Linda/Revontulipalo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Linda! Tuo bujoilu on ajatuksena houkutellut minuakin, mutta vielä en ole siihen lähtenyt. Mietityttää vaan että muodostuuko siitä itselle sitten jo liian aikaavievää hifistelyä :D

   Poista
 3. Täälläkin vannoutunut paperikalenteristi \0/ Tuunaan myös omani joka vuosi. Löysin nyt Suomalaisesta sellaisen pienen kalenterin, johon sai vaihdettua kuvan kannen taskuihin, mikä helpotti prosessia huomattavasti :p Pistin siihen Alice in Wonderland -teemaa <3

  Upea teemaidea sielläkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista! Mitenköhän missasin tuon kalenterimallin! Kuulostaisi niin kätevältä. Varmasti tosi nätti Alice in Wonderland -teemaisena ja kiva että kuvaa voi halutessaan helposti vaihtaa myös kesken vuoden :)

   Poista
 4. Kiva kalenteri! Juu kyllä se paperikalenteri olla pitää. Mä oon ny yliopistoaikana käyttäny ilmasta yliopistokalenteria, se on pieni ja mahtuu mukaan helposti ja siihe on merkattu valmiiks kaikki tärkeet yliopistopäivät. On se vähä tylsä ulkomuodoltaan mut pitää vaa tuunata siitä omannäköinen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Noi on kyllä käteviä kun korkeakoulut ja yliopistot yleensä tarjoaa opiskelijoille kalenterin. Nyt sitten vaan miettimään miten sen tuunaisi ;)

   Poista
 5. Mulla on melko yksinkertainen ja aika perinteinen suomalaisesta kirjakaupasta tai prismasta hommattu kalenteri. Kirjotan siihen aina työvuorot ja muut menot, lisäksi jotkin tietyt asiat laitan myös puhelimen kalenteriin (miehen työmatkat jne) jotka on hyvä muistaa jos tekee suunitelmia. Lisäksi kirjoitan aina joka viikolle kalenteriin raksi ruutuun-meiningillä kotityöt ja muut tehtävät jotka pitäisi saada aikaan (tyvikasvu, yhteishaku, lakanoiden vaihto?). Nämä skrappaus-tyyppiset kalenterit alkavat olemaan vain entistä suositumpia, joten kun kalenterin uusiminen tulee aiheelliseksi voisi katsoa jotain luovempaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Semmoinen valmis viikkokohtainen tehtäväruutusysteemi olisi kyllä ihan super kätevä! Pitääkin katsoa jos joku semmoinen löytyisi ensi kerralla. Mulla on kalenterissa viikkokohtaisesti vapaa kenttä, mutta usein tuntuu että se ei meinaa riittää ja tommoista rastijuttua olisi helpompi seurata. Lisäksi värikoodaan erilaiset menemiset, mulla on omat värinsä töille, koulukursseille ja muille menoille :D

   Poista
 6. Mulla oli ongelmia löytää kalenteria, kun se ainoa söpö oli sitten vuoden 2017 kalenteri, ei lukuvuosikalenteri :D Onneks ennen kassaa hoksasin, ois puoli vuotta menny ihan hukkaan :D Ihana toi sun kalenteri, tosi tyylikäs!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Saga! Joo noissa on aina myös tuo haaste, että sen kalenterin pitäisi olla oikealle aikavälille. Musta tuntuu myös että lukuvuosikalenterien ja vuosikalenterien ulkoasussa on jonkin verran eroja keskenään noin niinkuin ylipäätään!

   Poista
 7. Mä en edes omista kalenteria :D Kirjaan menoni yleensä puhelimeeni, joka ei edes ole äpy... paperikalentereissa on kyllä oma viehätyksensä ja omastasi tuli tosi hieno :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kalenteri puhelimessa on kyllä siinä mielessä kätevä, että saa tarvittaessa muistutukset + on yksi asia vähemmän mukana roudattavaksi :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥
Thank you for commenting! ♥