keskiviikko 28. maaliskuuta 2018

Maaliskuussa ilahdutti

Maaliskuuta on kyllä vielä muutama päivä jäljellä, mutta minusta nyt on hyvä aika kääräistä kuukausi pakettiin. Mikä maaliskuussa ilahdutti?


 • Kahvihetki. Näin Lontooseen muuttanutta rakasta ystävääni, joka tuli piipahtamaan Suomessa. S:ää olikin hirveä ikävä! Parin tunnin kahvittelun aikana höpötettiin kaikesta maan ja taivaan väliltä. S oli jopa muistanut minua tuliaisilla! Ihanien syötävien joukossa oli Crumbly fudge maussa Cornish Earl Grey! Tämmöistä teen ystävien herkkua ei taidakaan Suomesta löytyä. Mukana on siis oikeasti Earl Greyta, ja sen myös maistaa.

 • Aurinkoiset päivät. Ylipäätään lisääntynyt valon määrä on piristänyt hurjasti. On ihanaa mennä kouluun, kun aurinko paistaa. Päivisin alkaa olla myös mukavan lämmin.
 • Harajuku Lovers Love. Olen tylsä, ja nostan puheeksi saman hajuveden kuin viime vuonna. Inhosin pitkään ruusun tuoksua, mutta nyt olen Loveen ihan rakastunut. Minulle tämä on todella ruusun tuoksuinen, mutta mukana on kuulema myös mm. pionia ja bergamotia.
 • Lukijamäärät. Maaliskuu oli mahtava blogikuukausi ja erityisesti toivottu pussiteepostaus herätti kovasti keskustelua! Kiitos siitä teille!
 • Vanhempien lahjat ostettuna. Huhtikuussa meillä on kunnon synttärisuma, kun minulla, isällä ja äidillä on syntymäpäivät saman kuun aikana. Ja sitten vielä pari viikkoa myöhemmin on äitienpäivä. Olin ahkrea ja hankin lahjat jo hyvissä ajoin!
 • Ostokset. Lahjojen lisäksi tässä kuussa on tullut ostettua muutakin. Sellaisia tuikitarpeellisia asioita, kuten eteisen valo, sekä turhuuksia kuten H&M:n hitusen black metal henkinen rento vapaa-ajan mekko. Kirpparilta löytyi myös Vagabondin söpöt herrainkegät.

 • Pääsiäinen. Kirkollisena juhlapyhänä pääsiäinen ei kiinnosta oikeastaan, mutta se on varma kevään merkki. Ostin ensimmäistä kertaa pääsiäisherkkuja koristeeksi ja yritin etsiä vanhempieni luota vanhojen lelujen joukosta yhtä pääsiäiskoristetta.
Miten teidän maaliskuu meni?

Translation:
Here are the highlights of my march 2018:
 • Easter. I'm not that interested in easter as a church holiday but it is a sure sign of spring.
 • Sunny days. There have not been too many sunny days during winter.
 • Harajuku Lovers Love. Yeah, I know that I told you about this even last Spring. However I'm so in love this rosy scent. Before I did not like rose scent at all.
 • Amount of visitors. Especially the teabag post seemed to be interesting and you commented a lot! Thank you!
 • Already done present shopping. Me, my mom and dad have our birthdays on April! I'm so proud of myself because I managed to have good present ideas and bought the things.
 • Purchases. I bought also a black metalish dress from H&M and Vagabond shoes from flea market.
 • Meeting with a friend. I met my lovely friend who moved to London a couple of months back. I had missed her so much! We only had a couple of hours of time but we managed to talk a lot and she even had brought me a present! Crumbly Fudge Cornish Earl Grey! There is no hope that you could find this in Finland. It tasted so good!

4 kommenttia:

 1. Oletpa löytänyt hauskat herrainkengät kirpparilta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Nuo on kyllä minusta myös tosi ihanat ja vaikuttivat jaloissa harvinaisen mukavilta :)

   Poista
 2. Onpas kivoja ilonaiheita♡ Tuo teetuliainen vaikuttaa herkulliselta! Heii, minä hömppä vasta nyt tajusin liittyä sun blogiin lukijaksi, parempi myöhään, kuin ei milloinkaan..:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Crumbly fudge oli kyllä tosi hyvää ja jotenkin yllätyin, miten vahva teen maku siinä oli. Vaikka eihän se mikään kumma olekaan, kun yksi ainesosa oli oikeastikin earl grey tee. Tervetuloa lukijaksi Maria! <3

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥
Thank you for commenting! ♥