Sivut

lauantai 11. elokuuta 2018

Fiilikset elokuun Bette Boxista

Yllätysboksit ovat uhka tai mahdollisuus. Ajatus kivoista ja arvaamattomista tuotteista houkutteli pitkään. Toisaalta pelkäsin, että ylläriboksin myötä kaapit täyttyvät hutitavaroista. Lopulta uskalsin ottaa riskin ja tilata Bette Boxin kolmeksi kuukaudeksi. Löysin vieläpä hyvän tarjouksenkin, jolloin boksin hinnaksi tuli 12,90 €/kk.

Jotkut saattavat muuten muistaa uudenvuodenlupaukseni, joka liittyy ylimääräisen kosmetiikan ostamiseen. Myönnän nyt, että onhan lupausta viimeistään tällä boksitilauksella rikottu. Yritän kuitenkin edelleen olla boksitilauksen lisäksi shoppaamatta turhaa kosmetiikkaa. Ylipäätään tämä tempaus on auttanut hahmottamaan sen, että iso osa kosmetiikasta jatkaa mukanani aktiivisesta käytöstäkin huolimatta vuositolkulla. Pitää siis ainakin pääasiassa olla tarkkana siinä, mitä ostaa.


Valitsi boksin tuloajankohdaksi loppukesän ja alkusyksyn. Uumoilin että niin välttäisi kesän aurinkopuuterit ja pikkujoulukauden glitterkynsilakat, jotka eivät kiinnostele. Elokuun boksilla oli kaksi teemaa "A working girl" ja "Arjen pelastajat". Entäpä mitä laatikosta löytyi ja millaiset fiilikset jäi?


Love beauty and planet volume & bounty shampoo & hoitoaine (2 x 100 ml)
Nämä vegaaniset hiustenpesutuotteet olivat ihanan tuoksuisia ja vegaanisuudesta plussaa! Shampoo tuoksuu enemmän mimosalta ja hoitoaine taas kookokselta. Ihan äkkiä nämä eivät kuitenkaan pääse käyttöön, sillä minulla on yksi matkakokoinen shampoo & hoitoaine -setti korkkaamatta vielä.

Dove replenishing ritual vartalovoide (250 ml)
Tämä oli laatikon ainoa täysikokoinen kosmetiikka-aine. Voide tuoksuu herkullisesti mangolta (mikähän siinä muuten on, etten hedelmänä välitä mangosta, mutta sen tuoksu on ihana). En ole Dovea tai muita markettivoiteita ostanut aikoihin, joten tuoksu yllätti kovasti. Toivottavasti on myös tehokkaasti kosteuttavaa.

Ibero meikkisieni (4 kpl)
Lueskelin, että tätä oli yleisesti pidetty aika tylsänä boksituotteena, mutta minulle tämä tuli kuin tilauksesta. Olin nimittäin juuri miettinyt ostaisiko jotain tämmöisiä peruspalikoita vai pitäisikö jatkaa tutustumista meikkimunien maailmaan.

Hohde tehovoide & puhdistusemulsio (2x 8 ml)
Bette Boxissahan on se hassu juttu, että usein näytekokoiset tuotteet lasketaan varsinaisiksi tuotteiksi. Niin oli tämänkin voiteen ja puhdistustuotteen kohdalla tehty. (Ilmaisnäytteellähän ei kuuluisi olla rahallista myyntiarvoa. En kuitenkaan jaksa olla tuohtunut, sillä tiesin asiasta jo ennen tätä kokeilujaksoa.) Puhdistusemulsioita en käytä, joten annan sen äidilleni. Tehovoiteen otan varmaan talvipakkasilla iltakäyttöön, kun oli niin jähmeän oloista tavaraa.

+ Lanvin tuoksunäyte oli boksissa ihan aitona näytteenä. Tämä oli yllättävän kiva tuttavuus, jonka tuoksusta löytyi mm. vihreää teetä, liljaa, sitruunaa ja persikkaa.

Boksilla oli arvoa ilman näytekokoja alle 12 €. Hohde-näytteet mukaan laskettuna arvo olisi 22,90 €. Normihintaan boksi on 18,90 €/kk, joten voin kuvitella, että ainakin normaalihintaan tilanneita voinee potuttaa. Seerumien ja muiden kalliimpien tuotteiden puuttuessa boksin arvo jäi alhaiseksi. Arvoon petyin vähän itsekin. Positiivinen yllätys taas oli se, että lähes kaikki tuotteet jäävät todennäköisesti itselleni käyttöön ja kaikki tuoksut olivat mieluisia!

Oletko sinä tilannut jotain yllätysboksia?

PS. Vielä on aikaa osallistua second hand -arvontaan, jossa palkintona on koruja!

8 kommenttia:

  1. Omaan käyttöön ei olis ollut ihan hirveän hyvä pakkaus. Mango ei oo mun juttu (paisti vauvansosepurkista), rasvoja ja puhdistusjuttuja on riesaksi asti ja meikkisienet ei kulu mun käytössä.
    Mulle toi oli uutta että ne laskee näytepakkauksetkin arvoon mukaan. Hieman törkeetä.

    Ainoa ylläripaketti, mitä oon kokeillut oli Loot Crate, mutta haluaisin kokeilla The Witches Moonia, Spooky Box Clubia, Witch Caskettia ja muutamaa taidelaatikkoa. Meikkilootiin oon menettäny intoni.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mullakin on noita kyseisiä juttuja muutamat jonossa, mutta noi oli minusta sen verran kivan tuoksuisia kaikki, että haluan antaa niille mahdollisuuden :D Nuo näytetuubit oli nyt sentään ihan fiksun kokoisia, mutta jotenkin se isolla fontilla kirjoitettu "ilmaisnäyte" on silti semi outo.

      Piti käydä kurkkaamassa toi Spooky Box club ja se oli ihan super söpö. Witches moon ja Witch casket houkuttelee myös. Kosmetiikan osalta olis kiva kokeilla ehkä joskus Jolie boxia, josta löytyy luonnonkosmetiikkaa :)

      Poista
  2. Yllätysboksit kiinnostaa, mut just mietityttää jos saa sellaista mitä ei tule käytettyä. Voisin joskus tilata jonkin vegaanisen herkkuboksin, mistä löytyisi vegaanisia ruokatuotteita, mitä ei Suomesta saa :) Ruokajutut tulisi ainakin käytettyä eivätkä jäisi kaappeihin pyörimään :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joku kiva herkkuboksi olis kyllä kätevä, kun varmasti ne tuotteet kuluisi helposti pois! Jos päädyt joskus sellaisen tilaamaan, niin olisi kiva lukea siitä postausta :)

      Poista
  3. Nää on musta kyllä kivoa, juuri itsekin oman blogin puolella mietin ja pohdin tuota että tilaisiko vai ei. Mikään kun ei ole kovin yksinkertaista. Mutta todennäköisesti tulee tilattua taas boksia talvella, kun kohta saa varastoista kaiken vanhan käytettyä. Sitten voi keskittyä ostamaan vain hyväksi ostettuja tuotteita lisää kun ne loppuvat ja tutustua boksin mukana saapuviin tuotteisiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Myöskään minä en voisi pitkäaikaistilaajaksi jäädä. Sen verran säästeliäästi tulee aina käytettyä kosmetiikkaa, ettei millään saisi käytettyä boksin tuotteita sitä tahtia mitä niitä tulisi. Lyhyempinä jaksoina tuo on varmaan sopivampi :)

      Poista
  4. Näitä bokseja tuntuu kyllä olevan ihan joka lähtöön :p Saa nähdä koska itse katkaisen tuon Witch casketin, vaikka siellä kaikkea kivaa onkin niin lopulta kertyy myös kaikkea turhaa pikkusälää nurkkiin. Nuo kosmetiikat on kyllä siitä hyviä, että ainakin tulee melko varmasti käytettyä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sun Witch casket -kokemuksista lukisin tosi mielelläni kyllä lisääkin! Se on houkutellut, mutta nimenomaan haluaisin välttää sen nurkkiin kertyvän "ihan kivan" krääsän. Kosmetiikka on helppo, koska sen saa sentään jollain aikataululla loppumaankin. Miehelle on tullut myös Teepolun Teepolku Klubi muutaman kuukauden ajan. Suosittelen jos mielii maustamattomia laatuja :)

      Poista

Kiitos kommentistasi! ♥
Thank you for commenting! ♥