Sivut

maanantai 24. helmikuuta 2020

Pitsiä ja kylkiluita uusissa koristetyynyissä

Moikka ja oikein ihanaa alkanutta viikkoa! Tällä viikolla minulla on kauan odotettu loma, jonka aikana aion nauttia raikkaasta ulkoilmasta, hyvästä ruoasta ja aamuista ilman herätyskelloa. Tämän vapaa-aamun kunniaksi haudutin valtavan teemukillisen Veiströmin kaneliteepussin viimeisistä lehdistä.

Teemukin äärellä blogia tiiraillessani tajusin nyt, etten ole julkaissut yhtäkään DIY-postausta sitten toukokuun, vaikka kesällä ja alkusyksystä tein vaikka mitä hienoa. Kurkataanpa nyt siis yhtä viime kesän käsityöprojektin lopputulosta. Tämänkin postauksen kuvat ovat vielä vanhasta kodista ja voi miten ikävöinkään tuota harmaan sävyistä laminaattia! Se veti sisustustyylini kulmakivet niin täydellisesti yhteen tavalla, jota meidän alakerran nykyinen kellastunut parketti ei kykene tekemään.


Olin ehtinyt kyllästymään sohvalla lekottaneisiin vanhoihin koristetyynynpäällisiin, jotka olin nekin itse tehnyt useampi vuosi sitten. Niissä teemana olivat The Nightmare Before Christmas ja Misfits. Niiden tilalle tarvitisi siis keksiä jotain sohvaa piristämään. Löysin kirpparilta pikkurahalla kaksi beigeä, mutta kauniin eläväpintaista puuvillaista koristetyynynpäällistä ja siitä se idea sitten lähtikin. Värjäsin koristetyynpäälliset ämpärissä mustiksi. Polyesteritikkaukset jäivät vielä beigeksi, mutta sellainen pikkujuttu ei haitannut.

Minulla oli kirppisvaatteiden joukossa ollut pitkään toppi, jossa oli kaunis pitsikuvioinen kylkiluuprintti. Kivasta printistä huolimatta toppi oli jäänyt käyttämättä hankalan mallinsa vuoksi. Printti pääsi kuitenkin lopulta käyttöön applikoituna toiseen koristetyynyistä. Toinen tyyny taas sai koristuksekseen Fidalta löytyneen pitsiliinan, jolla oli hintaa vain reilusti alle euron. Herkkä pitsiliina näyttää mustalla taustalla yllättävän graafiselta ja jämerältä.


2 kommenttia:

  1. Makeet tyynynpäälliset! Vanhat ja halvat pitsiliinat on kyllä tosi kivoja tuunaushommiin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! Vanhat pitsiliinat toimii tosiaan huippuhyvin monenlaiseen tuunailuun ja niitä on runsaasti tarjolla :)

      Poista

Kiitos kommentistasi! ♥
Thank you for commenting! ♥