Sivut

lauantai 7. marraskuuta 2020

Lokakuun parhaat 2020

Haluaisin sanoa lokakuusta ainoastaan kaikkea kivaa, koska se on normaalisti suosikkikuukausiani, mutta nyt en vaan pysty. Töissä oli todella rankkaa ja kiireistä, perinteinen halloweenshoppailukierros Enin kanssa jätettiin koronan takia väliin ja kipuilin myös yksinäisyyden kanssa, kun toinenkin paikallinen kaverini sai lapsen, jonka myötä hänelläkin varmasti arki muuttuu. Lokakuun alkupuoli oli suoraansanoen ihan hanurista, mutta onneksi kuukausi parani loppua kohden.


Lomailin lokakuun viimeisen viikon, joka tuli kovasti tarpeeseen henkisen hyvinvoinnin kannalta. Aleksilla oli myös samaan aikaan lomaa. Emme reissanneet, vaan loma sujui mukavasati kotoillen. Lähelläkin pystyi tekemään paljon kivoja lomajuttuja, kuten käymään Teesalonki Sylviassa kello viiden teellä ja testaamaan meille uutta ravintolaa. 

Ystäväni lähettämä yllätyspaketti Lontoosta saapui sopivasti piristämään kuun puolivälissä, kun pahin stressipiikki töissä oli koettu. S oli pakannut laatikkoon todella kauniisti monenlaista ihanaa halloweenin aikaan sopivaa. Olin tästä yllätyksestä niin häkeltynyt ja onnellinen etten osaa edes sanoa. Kuulostaa ehkä hassulta, mutta tämän myötä koko loppu lokakuu sujui paljon iloisemmin.


Bird & Blendin Spiced Pumpkin Pie oli yksi yllätyspaketista paljastuneista asioista. Näin hyvää syksyteetä en ollut koskaan aiemmin maistanut. Tuoksu tuo mieleen kurpitsa- tai porkkanakakun ja maku on samalla makea ja mausteinen. Kokonaisuuden kruunaavat söpöt kurpitsa- ja lepakkokoristeet. Tätä täytyy ensi syksynä ostaa lisää!

City of Ghosts löytyi myöskin yllätyspaketista. Tämän kirjan ja yllä mainitun teen parissa vietin useimmat loma-aamuni. Kirja kertoo sympaattisesti mutta myös jännittävästi tytöstä, joka näkee kummituksia. Lisäksi tarina nivoutuu vahvasti Edinburghiin, jossa käymisestä olen haaveillut jo vuosia. Aika nappivalinta siis minulle luettavaksi.

The Haunting of Bly Manor ja The Alienistin 2. tuotantokausi viihdyttivät niinikään lomalla paljon. Olen tosi säikky, joten Bly Manoria en katsonut yksin, vaan sitä katsomme Aleksin kanssa yhdessä iltaisin. The Alienist taas on todella tunnelmallinen 1890-luvun New Yorkiin sijoittuva etsiväsarja. Synkkiä tarinoita, toimintaa ja upeita pukuja sopivassa tasapainossa.


Miten sinun lokakuusi meni?

6 kommenttia:

  1. Tuo lokakuun lopun loma kuulostaa ihanalta, ja onneksi kuukausi kääntyi parempaan suntaan! <3 Minusta tuntuu, etät koko lokakuu oli ihan hujauksessa ohi ja marraskuutakin on mennyt jo viikko. :O Kaipaisin tosi paljon kanssa pientä lomaa, ja onnistun ainakin pitämään yhden pidennetyn viikonlopun joulukuussa. Odotan sitä jo innolla. ^_^ Lokakuussa oli ystävän halloweenbileet, jotka olivat ilman muuta kuukauden kohokohta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Loma lokakuun lopussa oli kyllä minustakin mainio! Yritän jatkossakin järjestää itselleni halloweenloman, jos vain mahdollista :D Ihanaa että sullakin on pidennetty viikonloppu tiedossa lähitulevaisuudessa. <3

      Poista
  2. :'D Paska lokakuu. Onneksi edes jotain hyvää siihenkin mahtui!
    Mua niin hihityttää noi teessä olevat kurpitsan muotoset möllyrät. Mitä ne on?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on kurpitsanonparelleja, kaiketi jotain sokerimassaa. Tarkkasilmäinen saattaa myös bongata teekuvista lepakon noin kello yhden suunnilta! :D

      Poista
  3. Onpas söpö tee! <3 Pitää kyllä katsoo se Alienistin toka kausi, tykkäsin todella paljon siitä ekasta kaudesta! Pukudraama ja rikokset sopii hyvin yhteen. Bly Manoria en tiedä uskallanko kattoo, jäi se Hill Housekin kesken. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkään en kyllä olisi uskaltanut katsoa Hill Housea tai Bly Manoria yksin. Varsinkin ne taustalla toisinaan utuisesti näkyvät hahmot on aivan liian kutkuttavia, jotta olisi rohkeutta katsoa sarjaa yksinään :D Alienisti 2. kaudesta tykkäsin tosi paljon!

      Poista

Kiitos kommentistasi! ♥
Thank you for commenting! ♥