Sivut

sunnuntai 28. toukokuuta 2023

Toukokuun parhaat 2023

Toukokuu tuntui samaan aikaan nopealta ja hitaalta. Ensin kun aloin miettimään kohokotia, ei meinannut tulla mitään mieleen, mutta kalenteria ja puhelimen kuvagalleriaa selattuani tulikin jo valinnanvaikeus niin monista vaihtoehdoista.

Toukokuun kuvakollaasi

Mukavia tapaamisia

Toukokuuhun mahtui monta ihanaa tapaamista. Vierailin vanhempieni luona ja eräänä toisena päivänä isä kävi meillä pienellä iltapäiväteellä. Kävin myös moikkaamassa ystävääni, joka oli Lontoosta Suomessa käymässä. Eikä sovi myöskään unohtaa piristäviä työkaverien tapaamisia toimistolla. Lisäksi eilen käytiin moikkaamassa puolison porukoita ja heidän suloisia koiria.

Kirppislöytöjä

Tein pari mainiota kirppislöytöä toukokuussa. Hajuvesihyllylleni tiensä löysi Escadan vadelmainen Sexy Graffitti ja alakerran vessaa koristamaan muovinen mehikasvi.

Streetfood Festival

Loppukuusta Hyvinkäällä järjestettiin muutaman päivän mittainen katuruokatapahtuma, jolloin paikalla oli ruokakojuja, joita ei normaalisti täällä katukuvassa näe. Sain kannustettua puolison mukaan, vaikka hän oli hieman skeptinen gluteenittomasta valikoimasta. Iloksemme siellä oli kokonaan gluteeniton grillikioski, josta puoliso sai pitakebabin, jollaista ei ollut syönyt varmaan 10 vuoteen. Lisäksi herkuteltiin spiraalisipseillä ja kuplateellä.

Karhunpesä

Ei oltu käyty Hyvinkään Sveitsissä ravintola Karhunpesässä varmaan 1,5 vuoteen, mutta nyt päätettiin mennä sinne illallisen merkeissä rentoutumaan. Kaikki ruoka oli super hyvää, mutta erityisen suositusmaininnan saa alkupalalankku, jossa oli monenlaista maisteltavaa.

Dungeons & Dragons

Suhteeni pelaamiseen sen eri muodoissa on ollut melko etäinen, muutamaa lapsuuden ja teini-iän poikkeusta lukuun ottamatta. Nyt kuitenkin innostuin hyppäämään suoraan nörttipelien syvään päätyyn ja aloin pelaamaan puolison ja hänen kaveriensa kanssa Dungeons & Dragonsia. Ensimmäinen pelisessio on nyt takana ja alkujännityksestä toivuttuani pelaaminen tuntui todella hauskalta. Roolipelaamisessa on kasapäin sääntöjä muistettavaksi, mutta muu porukka onneksi hanskaa ne jo aika hyvin, joten en joudu kokemaan niin paljoa paineita oppimisesta. Pitänee myös pikkuhiljaa opetella sanomaan puolison kavereita omiksikin kavereiksi, kun kerta samassa peliporukassa ollaan.

Kertokaa muuten, jos haluatte kuulla lisää ajatuksiani pelaamisesta ylipäätään tai tämän uuden harrastuksen aloittamisesta! 😊


Millainen oli sinun toukokuusi?

2 kommenttia:

  1. Ihania herkkuja. Ruoka on semmonen ja markkinat ja muut kivat paikat, mistä jää aina muistoja mieleen edellisiltä käynneiltä. Kun niissä vierailee uudestaan tai näkee paikan ohikävellessä voi muistella jotain aiempaa. Noi spiraalisipsit tuossa kuvassa varmaan, näyttää herkullisilta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, tykkään myöskin hirveästi tuon tyyppisistä tapahtumista! :) Spiraalisipsit oli herkkua. Ne oli tehty perunasta, bataatista ja punajuuresta, joten oli kivasti myös erilaisia makuja.

      Poista

Kiitos kommentistasi! ♥
Thank you for commenting! ♥