Sivut

perjantai 5. huhtikuuta 2024

Forsman Tea: kolme maustettua mustaa teetä

Teejuttujani pidempään seuranneet varmaan tietävätkin, että ostan pääasiassa teeni erikoiskaupoista. Viime syksyn I love me -messuilla päädyin kuitenkin pitkästä aikaan ruokakaupoistakin tutun Forsman Tean pisteelle, ja ei-niin-yllättäen teetähän sieltä lähti mukaan.


Forsman tean teepakkauksia ja lintukoriste

Teeharrastus on mitä mainioin kaninkolo mihin pudota, mutta välillä on virkistävää kiivetä ihmemaasta takaisin perusasioiden äärelle. Toisinaan se tarkoittaa klassikkolaatuihin keskittymistä ja esimerkiksi nyt kaikille suomalaisille tutun teetalon tarjontaan tutustumista. 

Ostin Forsmanin messuosastolta kolme maustettua mustaa teetä – kirsikka, mustaherukka sekä luomu appelsiini. Näissä kaikissa pääpointtina on siis yksi ainoa maku, joka kietoutuu mustan teen ympärille.

  • Kirsikka – Tässä laadussa on mukana kirsikkaa 5 %, sekä sen lisäksi aromeja. 
  • Mustaherukka – Tee on maustettu luontaisella mustaherukkaöljyllä sekä mustaherukan lehdillä.
  • Luomu appelsiini – Tämä luomutee sisältää 9 % appelsiinin paloja sekä 4 % luontaista aromia. Haudutettuna tee on erittäin makea, raikas ja miellyttävä. Pitää kokeilla kesällä myös jääteenä!

Kaikki kolme maistuvat yhtä hyviltä, mutta voiton vienee appelsiini korkean hedelmäpitoisuutensa ja luomulaadun ansiosta. Kuvailisin näitä kaikkia laatuja himpun verran pehmeämmiksi ja pyöreämmiksi, kuin miltä teetä myyvien erikoiskauppojen vastaavat maut maistuisivat. Hintaakin toki on vähemmän kuin teekauppojen teillä, joten nämä ovat mainio ratkaisu, jos haluaa säästää hieman.

Nuo Forsmanin messuosastot ovat siitä kivoja, että niissä on melkeinpä jokaista laatua mitä kyseinen teetalo tuottaa. Yhtä laajaa valikoimaa heiltä ei taida olla tarjolla missään ruokakaupassa.

Onko sinulla jotain tiettyä suosikkiteetä Forsmanilta?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! ♥
Thank you for commenting! ♥