tiistai 21. huhtikuuta 2015

Haunting is Over

Tänään kävin Helsingissä hakemassa opinnäytetyöni kansituksesta. On myös 23. syntymäpäiväni, joten tässä onkin kaksi syytä juhlia! Nyt tiistaina juhlistan synttäreitä vain vanhempien ja veljen kanssa kahvitellen, mutta lauantaina olisi tarkoitus pitää teekutsut/tuparit/synttärit.


Ihana neiti S antoi minulle syntymäpäivälahjaksi Lushin Magnificent Soap ja The Godmother -palasaippuat. Molemmat ovat aivan taivallisen tuoksuisia, mutta luulen, että The Godmother on voittanut sydämestäni ihan piirun verran isomman osan!Translation:
Today I went to Helsinki to pick up my thesis from the bookbinding. It's also my 23rd  birthday today so I have two reasons to celebrate! Today my parents and brother came to visit but on Saturday I'm going to have a tea party / birthday / housewarming with my friends.

Lovely Miss S gave me a birthday present which included two Lush soaps: Magnificent Soap and The Godmother. Both of them are heavenly but I think The Godmother has won a bigger piece of my heart!

10 kommenttia:

 1. Ooo, onpa tyylikkään näkönen kansi tossa opinnäytetyössä! Mikä sinun työsi aiheena oli? :) Jos haluut paljastaa.

  Onnittelut sekä opinnäytetyöstä että syntymäpäivästä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meidän koulutusohjelmassa oppareihin tulee mustat kangaskannet ja kullan värinen teksti. On kyllä kiva nähdä oma tuotos noinkin professionaalin näköisenä! Opinnäytetyön aihe liittyi sairaalatekstiilien julkiseen hankintaan.

   Kiitos onnitteluista! ^^

   Poista
 2. Hurjasti onnea niin synttäreiden kuin opinnäytetyönkin puolesta!

  VastaaPoista
 3. Onnittelut ikääntymisestä ja opparista! Lushin jutut on ihania!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos onnitteluista! :)

   Menetin kyllä sydämeni ihan totaalisesti Lushille, olen jo suunnitellut valmiiksi minkä vartalovoiteen ostan kun edellinen Body Shopin voide loppuu :D

   Poista
 4. Paljon onnea!! Nyt on varmasti helpottunu olo, kun urakka on ohi ja voi katsella tyytyväisenä lopputulosta! Ja tietty juhlia niitä synttäreitä! :) Lushin tuotteen on kyllä kivoja, mut mä en kestä olla putiikissa kauaa, jotenki se kaikki vahvojen tuoksujen sekasotku, tulee hajuöverit :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) On kyllä ihan hyvä fiilis koulun puolesta. Enää muutama juttu tehtävänä ennen valmistumista. Harmi, että ne kaikki tuoksut yhdessä ovat liikaa sinulle. Täytyy varmaan vain sitten tehdä sellaisia täsmäiskuja ja miettiä aina etukäteen valmiiksi mitä ostaa :D

   Poista
 5. Onnea hurjan paljon niin synttäreistä kuin opparistakin! :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥
Thank you for commenting! ♥