tiistai 14. huhtikuuta 2015

Zombie Survival Guide

On hankalaa tottua taas elelemään yksin, mutta ei voi muuta kuin mennä päivä kerrallaan ja yrittää keskittyä pieniin positiivisiin asioihin. Huomasin pari viikkoa sitten näiden kaikkien muutosten keskellä hukanneeni lantionympäryksestäkin muutaman sentin. Ne ovat edelleenkin hukassa, mikä on ihan ok, mutta onneksi en ole kadottanut niitä yhtään enempää. Kämppä on nyt sohvaa vaille valmis ja nettiyhteyskin alkoi loppuviikosta pelaamaan. 

Vähäinen vapaa-aika on kulunut pääasiassa uutta kotia ihmetellessä ja telkkaria tuijotellessa. Lisäksi innostuin taas lukemaan Max Brooksin Zombie Survival Guidea, joka alkaa olemaan jo loppusuoralla. Opus on siis nimensä mukaisesti selviytymisopas apokalyptisen zombiepidemian varalle. Se sisältää paljon yksityiskohtaisia ohjeita ja lopussa on useita case-tapauksia. Mielenkiintoista ja kaikessa järjestelmällisyydessään yllättävän hauskaa luettavaa. Kirja valikoitui siis hyllyyni ihan vain viihdemielessä. Suosittelen, jos kuulostaa vähänkin kiinnostavalta!


Mitähän seuraavaksi lukisi? Ehkä Lovecraftia, vai aloittaisiko kenties lukemaan Harry Potterit uudestaan? Neiti S suositteli myös Guillermo del Toron ja Hogan Chuckin Vitsaus-trilogiaa, mutta valitettavasti ensimmäistä osaa ei näytä tällä hetkellä löytyvän fyysisenä kirjana, koska painos on loppunut.


Translation:
It's hard to learn to live alone again but I just must try to enjoy all the little positive things. A couple of weeks earlier I even noticed that I have lost a few centimeters from my waist. They are still missing which is okay but I'm glad I have not loose them more. My home starts to be ready. I just have to wait for a sofa a month.

At this time I have very little free time and I have spent it mostly wondering my new home and watching television. I also have continued reading The Zombie Survival Guide which I have now nearly finished. So as the title says the book is a manual for an apocalyptic zombie outbreak. It has detailed instructions and in the end there is several cases. Interesting and surprisingly entertaining!

So what next? Maybe some Lovecraft, or should I start reading Harry Potters again? Miss S also recommended The Strain Trilogy by Guillermo del Toro and Hogan Chuck. I'm so interested but sadly it seems that the Finnish translations are sold out.

3 kommenttia:

 1. Osaan kyllä samaistua tuohon yksin elämäsen outouteen, kun itsekin muutin viime elokuussa pitkästä parisuhteesta pois. Vaikka päätös olikin minun, niin silti kuukausi, kaksikin, tuntui hyvin oudoilta ja hämmentäviltä. Päivä kerrallaan on hyvä ohje asiaan totuttelemiselle, ja kyllä siihen lopulta tottuukin :) Varsinkin, jos on asunut aikaisemminkin yksin. Voimahali! <3

  Kaikki tuollaiset zombiekirjat ja selviytymisoppaat on kyllä hauskoja! Minulla oli joskus vaihe, että luin oikeastaan vain erilaisia zombie- teoksia, hihi. Tuo kyseinen on kyllä päässyt vilahtamaan ohi silmien, pitääpä tutustua joskus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tsemppauksesta! :) Eiköhän se päivä paista vielä joskus tähänkin risukasaan. Onneksi viimeiset koulutyöt pitävät vielä vähän aikaa kiireisenä, niin on muutakin ajateltavaa.

   Innostuin tuon kirjan myötä kyllä vähän itsekkin aihealueesta. Siitä tulikin mieleen, että oletko sattumoisin lukenut Ylpeys ja ennakkoluulo ja zombit? Sekin on mietityttänyt siitä lähtien kun suomenkielinen painos julkaistiin, mutta vielä en ole siihen kerennyt sen kummemmin tutustua :D

   Poista
  2. Joo, on luettu ja tykätty! Sitä alkuperäistä Jane Austenin romaania sen sijaan en oo lukenut niin en osaa siihen verrata mitenkään, mutta noin muutenvaan luettavaksi se Ylpeys, Ennakkoluulo ja Zombit on kyllä oikein viihdyttävä teos, suosittelen tutustumaan ^_^

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥
Thank you for commenting! ♥