maanantai 8. kesäkuuta 2015

Cut!

Suunnittelin lopputalvesta lähtien leikkauttavani valmistujaisjuhlien jälkeen hiuksista reippaasti pituutta pois. Viime viikon tiistaina se päivä vihdoin koitti, kun suuntasin Helsinkiin oppilaskampaamo Unikaan. Ajatuksena oli tällä kertaa leikkauttaa hiuksiin paljon edellistä lyhyempi malli, jotta latvoista saisi vanhaa väriä pois. Kuvan lähtötilanteesta voi katsoa parin viikon takaisesta The Graduation -postauksesta

Kampaajakäynti sujui taas erittäin mukavasti. Minulla on aina aiemmin ollut hiuksissa kunnolla pituutta, joten puolipitkät hiukset vaativat pari päivää totuttelua. Olen lopputulokseen kuitenkin todella tyytyväinen. Mitä mieltä te olette? Entä millaisia hiussuunnitelmia teillä on nyt?Translation:
Since the end of winter I have been planning to go to a hairdresser after my graduation. Last Tuesday finally was the day and I went to Helsinki to Unika hairdresser school. The goal was to cut much more shorter style this time so I could loose some old color from the ends. You can see the starting point from 
The Graduation post which was published two weeks ago.

My visit at the hairdresser school went very nicely. I have had long hair as long as I remember so even this mid-long style took a couple of days to get used to it. I just love the result now. What do you think? And what about your hair plans?

8 kommenttia:

 1. Your hair looks lovely! I cut all my hair off and I don't like it much. It's easier to manage but I miss my long locks. I'm growing it out and plan on dyeing my hair dark brown some day.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you! :) Too bad that you don't like your current hairstyle that much. But I guess that some times "a fresh start" is needed :)

   Poista
 2. huu, hyvältähän tuo näyttää! :) Uusi hiustyyli kyllä varmasti piristää mukavasti. Itsellä tässä on suunnitelmissa nyt vain kasvattaa ja kasvattaa tukkaa, ja yrittää saada siitä mahdollisimman hyväkuntoinen, kun se aikaisemmin blondailuissa pääsi kärsimään aika pahasti. Ja edesmenneen sivukaljun myötä hiukset on aika eri pitusia eri puolilla päätä, pikkuhiljaa saksinut toiselta puolen lyhyemmäksi ettei ero olisi niin jäätävä :D Tällä hetkellä hiukset on ehkä hitusen lyhkäsemmät mitä siellä, ja vähän tunnen oloani alastomaksi kun viihdyn pitkässä tukassa niin paljon paremmin, mutta nutturalle kun laittaa niin unohtaa että minkä mittanen se oikeasti on, ja kuukauden välein voi aina hämmästellä että onpa se taas kasvanut :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Hiustenkasvatusprojekti vaatii kyllä aina kärsivällisyyttä, tsemppiä! Minäkin saan näitä varmaan vielä vuoden päivät kasvatella, että saan kaiken vanhan värin leikkautettua kokonaan pois.

   Poista
 3. Näyttääpäs kivalta toi sun uusi tukka! Oman tukkani tässä taannoin onnistuin vaalentamaan pilalle ja sehän katkeilee niin pirusti. Juhannuksen jälkeen meinasinkin vetää kunnolla huonot pois ja lyhyeksi, että saan taas kasvamaan terveen tukan.

  VastaaPoista
 4. Kiitos! Välillä on tosiaan hyvä vaan nappaista reippaasti pois sen sijaan, että jää vain kyräilemään niiden vanhojen kutrien kanssa :)

  VastaaPoista
 5. Hyvältä näyttää! Pitää varmaan itekkin leikkaa vähän pois. :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥
Thank you for commenting! ♥