Sivut

lauantai 15. elokuuta 2015

Mandragora Tea Review

Tilasimme A:n ja hänen veljensä kanssa teetä Mandragorasta. Mandragora on siis rovaniemeläinen kahvi- ja teekauppa, joka oli minulle aivan uusi tuttavuus sillä yleensä ostan teet suoraan putiikeista. Hintatasoltaan kaupan teelaadut ovat reippaasti esim. Ouncea edullisempia ja toimitus oli nopea.


Bounty (ylhäällä vasemmalla) on maustettu Ceylon ja se maistui nimensä mukaisesti suklaalta ja kookokselta. Se on myös näistä tällä kertaa ostamistani teelaaduista ehdottomasti kaunein ruiskaunokin lehtineen ja suklaahippuineen. Tykkään siitä erityisesti maidon kanssa.

Salainen Granaattiomena (ylhäällä oikealla) on Darjeeling-teetä maustettuna granaattiomenalla. Maku on mukava, mutta melko mieto.

Vaniljasuklaa Rooibos (shottilasi) oli todella hyvää erityisesti maidon kanssa. Tällä kertaa tilaamistani laaduista tämä oli ehdottomasti paras ja se oli vieläpä tarjouksessakin!

Appelsiini-suklaa Sencha (alhaalla vasemmalla) oli minulle pienoinen pettymys. Odotin paljon raikkaampaa appelsiinin makua, mutta suurista hedelmäpaloista huolimattakin maku jäi omasta mielestäni hieman liian tunkkaiseksi. Teellä käynyt kaverini kuitenkin tykkäsi mausta.

Grenadina (alhaalla oikealla) on vihreiden laatujen sekoitus ja toi tuoksullaan minulle mieleen päärynämehujään, vaikka laadussa on oikeasti omenaa, granaattiomenaa ja persikkaa. Maku oli tuoksua huomattavasti pehmeämpi, mutta ihan hyvä kuitenkin.

Lisäksi minulla on viisi samplea Teapigsin pussiteelaaduista. Kiinnostaako teitä lukea esittelyt niistäkin?

6 kommenttia:

  1. Kiitti kauppavinkkauksesta! Oma vihreän teen varasto alkaa uhkaavasti tyhjentyä, joten voisin tilata vaikka tuolta täydennystä. :) Tuolla näyttäis muutenkin olevan ihan hyvä valikoima, ja lisäks löytyy myös teen paperisuodatinpusseja, jollasia oonkin ettiny.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva että nappaa! :) Maut eivät ole välttämättä tosiaan aivan yhtä "tuoreita" kuin unssissa, mutta hinnat ovat ehdottomasti paremmat.

      Poista
  2. Oooh! Kiitos vinkistä, tuolta löyty heti ukollekkin jotain mieluista nimittäin maustettua kahvia! Täytyypä tilailla. ^^

    Ja kiinnostaa lukea!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Harvoin löytyy kauppoja joissa on sekä hyvä tee- että kahvivalikoima, toivottavasti tykkäätte! :)

      Askartelen ensi viikoksi Teapigs-postauksen ja sitten sitä seuraavalla viikolla onkin luvassa ehkä taas jotain DIY-juttuja ^^

      Poista
  3. Tämä onkin uusi tuttavuus, kiitos vinkistä! Mikään noista ei oikeen kuulosta minun kupilliseltani teetä (paitsi ehkä toi appelsiinisuklaajuttu) mutta pitänee perehtyä kaupan valikoimaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse tulen ostamaan uudestaan tuota rooibosta jos tuolta tulee taas tilailtua jotain. Muuten sitten varmaan testiin lähtee jotain uusia tuttavuuksia :)

      Poista

Kiitos kommentistasi! ♥
Thank you for commenting! ♥