sunnuntai 8. marraskuuta 2015

Ra the Pheasant

Isänpäivälahjaa on yleensä aina ihan supervaikea keksiä. Sukat ovat tylsiä, suklaa on itsestäänselvyys ja kaikenmaailman työkalut ovat oman osaamisalueeni ja lompakkoni ulkopuolella. Tänä vuonna kuitenkin sain kerrankin kivan idean ja ilahdutin isää piirustuksella. Hän tykkää linnuista kovasti ja kuvan aiheeksi valikoitui fasaani. Työvälineinä käytin finelineria ja vesiliukoisia värikyniä.


Translation:
Fathers day present is usually so hard to find! Socks are boring, chocolate is not surprising either and tools are out of my range of knowledge and budget. But this year I hand an inspiration and I choose to draw something. My father likes birds so much so I did draw a picture of a pheasant. For this artwork I used fineliners and water-soluble crayons. 

8 kommenttia:

 1. Tosi kiva lahjaidea ja upea toteutus!

  VastaaPoista
 2. Oiii, mä niin tykkään art nouveau-tyylistä! :3 Hieno työ! Mä en itse ees ehtinyt tänään tehdä mitään kortteja kun nukuin hiukan pommiin. Yleensä oon tehnyt jotain vektorigrafiikkaa isälle ja isoisille. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Itsekin juuri hiljattain olen innostunut art nouveausta! Vektorigrafiikan pariin on kyllä kova ikävä. Siinä on niin vaivatonta tehdä symmetrisia komponentteja ja korjata mokia :D

   Poista
 3. Tosi hieno! Piirustukset kuuluvat mielestäni parhaiden lahjojen joukkoon, koska niissä näkyy niin selvästi antajan kädenjälki! Mä tein iskälle ihan vaan tuplasuklaajuustokakkubrownieta, kun se aina vaan murahtelee lahjatoiveita tiedustellessa ja inhoaa kaikkea ylimääräistä :D Onneksi leipomukset kelpaa aina!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
  3. Kiitos! Oon myös miettinyt että joku kerta toi leipominen voisi olla hyvä vaihtoehto! Hyvä syötävä on aina jees, mutta leipoessa näkisi vähän enemmän vaivaa kuin sen konvehtirasian ostossa :D

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥
Thank you for commenting! ♥