Sivut

perjantai 30. lokakuuta 2015

Halloween

Nyt on taas Halloweenin aika. Jälleen kerran sen viettoon ei omalla kohdallani sisälly juhlimista, vaan rentoa chillailua, leffoja ja herkuttelua. Käytiin myös menneellä viikolla elokuvateatterissa A:n kanssa katsomassa Guillermo del Toron uusi elokuva Crimson Peak. Elokuvan juonessa oli muutama ennalta arvattava kohta, mutta tykkäsin kuitenkin paljon. Eritysesti tunnelma ja puvustus olivat kohdallaan!

Kuvan leivokseen inspiraatio lähti alun perin Kuudennessa maussa myytävistä salmiakkilakritseista jotka ovat päällystetty valkosuklaalla ja salmiakkijauheella. Pohjana toimii vaniljan makuinen vaalea kakkupohja, jonka päälle tuli kerros valkosuklaata ja salmiakkijauhehunnutus.  

Mukavaa Halloweenia kaikille!

Translation:
So now it's Halloween. Once again I'm not going to party anywhere. The plan is just to chill, watch some movies and eat well. During this week me and A went also to see Guillermo del Toro's new movie Crimson Peak. The athmosphere and the costumes at the movie were awesome!

The cake of the picture has a vanillary base and on the top there is white chocolate and salty licorice powder. So yummy!

Happy Halloween Things!

6 kommenttia:

  1. Mmm ihanan kuuloinen ja näköinen kakku! Salmiakkilakujutut best!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Salmiakkiasiat on kyllä ihan parhaita. Ja tuo salmiakin ja valkosuklaan liitto. Kakussa käytetty salmiakkijauhe oli tuollaista pohojalaasta salmiakkipulveria :) http://namitupa.fi/verkkokauppa/kauppa/itse-tehdyt/poyroo-puluveri-pulikka-180g/

      Poista
  2. Mäki haluun nähä Crimson Peakin!! Rakastan Pan's Labyrinthiä, joten ei toi uutukainenkaan varmaan huono ole, ainakin näyttävän näköinen! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Crimson Peak oli kyllä mahtava! Ylipäätään pidän del Toron elokuvista myös siksi, että niissä ei ole ikinä mitään turhaa. Leffaa katsoessa ei tule koskaan semmoista "loppuis jo" -fiilistä ^^

      Poista
  3. Onpa kaunis kakku! Ja varmasti myös maukas. ^_^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olihan se, ja samalla makukombolla onnistuu myös hyvin esim. muffinssit :)

      Poista

Kiitos kommentistasi! ♥
Thank you for commenting! ♥