torstai 15. lokakuuta 2015

Scents of Autumn

 Päivät ovat kuluneet nuhaisena niiskutellessa. Maailma on minulle tällä hetkellä aika hajuton, mutta ajattelin kuitenkin nyt esitellä syksyn suosikkituoksujani. 

Kesällä tulee käytettyä enemmän raikkaita hedelmäisiä tuoksuja. Nyt syksyllä ehdoton suosikkini on kirpeä The Body Shopin Glazed Apple, jonka ostin vuosi sitten. Lisäksi suosin vähän lämpimämpiä vaniljaisia tuoksuja. Brazil Nut on ihanan makea tuoksuu mielestäni aivan toffeelta. Useamman vuoden käytössä on ollut myös Naomi Campbellin Cat deluxe At Night, joka tosin alkaa olemaan nyt lopussa. Seuraajaksi sille olen ajatellut Katy Perryn Mad Potionia. Vai löytyykö teiltä jotain muita vinkkejä?

Tänä syksynä olen myös erityisen innostunut laventelista. Askartelemieni tuoksupussien lisäksi rentouttavaa laventelin tuoksua löytyy myös käsirasvasta ja jalkakylpysuolasta. Yrttien tuoksusta tulee myös vähän noitamainen olo.

Millaisia tuoksuja te käytätte syksyllä?

Translation: 
The days have gone by while having common cold. The world is quite odorless for me right now but despite of that I want to show you now my favourite scents I use in autumn.

 During summer I usually use more fruity and fresh scents. Now in autumn my absolute favourite is Glazed Apple by The Body Shop. I also love warm vanilla like scents. Brazil Nut is very sweet and reminds me of fudge. I also have Naomi Campbell's Cat deluxe At Night which is now nearly empty. I'm considering to buy Katy Perry's Mad Potion to replace that. Or have you any other recommendations?

In this autumn I also have got excited about the calming scent of lavender. Along with the lavender sachets I crafted it can be found from a hand cream and foot bath salt. The scents of herbs do make me feel myself a little bit like a witch.

What kind of scents you prefer in autumn?

2 kommenttia:

  1. Mä oon aina niin köyhä että omistan vaan yhtä tuoksua jota käytän sit aina :D Olishan se kiva omistaa päivätuoksu ja iltatuoksu erikseen, ehkä vielä joskus... mut arkisin en tosiaan tuoksuttele ollenkaan, enemmän juhlajuttu on sitten se. Jos Katy Perryn jutuista tykkäät niin tuo Killer Queen on ainakin mun suosikki. Se punainen pullo on paras, violetti ja turkoosi ei olleet niin hyviä. Mutta uutuus, se vaaleanpunainen puteli, on tosi hyvä!

    Mulla on se ongelma, että juuri mitkään kaupan tuoksuista ei sovi mun iholle, vaan niistä tulee sellaisia tunkkaisisia ja lopuista erittäin harva on sellaisia, jotka sit miellyttää mua. Olen huomannut että korkeampi hinta vaikuttaa suoraan asiaan, niissä halvoissa tuoksuissa on jokin säilöntäaine tai muu joka ei sovi mun ominaistuoksun kanssa alkuunkaan. Oon kateellinen kavereille, joilla on miljoonittain puteleita ja ne tuoksuvat kaikki tosi hyvältä, mut mulle ei sovi oikeen mikään! :D

    VastaaPoista
  2. Täytyykin tutustua tuohon Killer Queeniin, kiitos vinkistä! :)

    Harmi, että sopivien tuoksujen löytäminen on sinulle hankalaa! Mutta toisaalta eipä se vaadi kuin sen, että löytää pari kivaa tuoksua niin niillä pärjää kyllä hyvin ^^

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥
Thank you for commenting! ♥