maanantai 12. lokakuuta 2015

Shades of Earl Grey

Viime viikko oli niin kiireinen, että blogi jäi vähälle huomiolle. Tällä viikolla on siis luvassa kaksi postausta, ensimmäinen käsittelee Lushin hierontapaloja! Tutustuin jokin aika sitten niihin ja olen nyt kyllä aivan myyty. Ostoskoriin valikoituivat aitoa suklaata sisältävä Soft Coeur sekä ei niin yllättäen Earl Greyn tuoksuinen Shades Of Earl Grey.

Soft Coeur ei ole päässyt vielä käyttöön, sillä suurena teeintoilijana eniten toki kiinnosti Shades Of Earl Grey. Sen tuoksu on ihanan pehmeä ja viipyilee huoneessa vielä pitkään hieronnan jälkeenkin. Iholle jäi mukavan kosteutettu tunne. Nestemäisiä hierontaöljyjä on usein vaikea annostella, ja siitä syystä kiinteä hierontapala on myös erityisen kätevä! Sitä saa sulatettua käsissä aina sopivasti.


Mikä on teidän suosikkinne hierontapaloista?

Translation:
Last week was so busy I had no time for blog. So that means this week there will be two posts! The first one is about Lush massage bars. Some time ago I familiarized myself with them and now I'm in love. After some pondering I choose to buy Soft Coeur and not so surprisingly Shades of Earl Grey. 

Soft Coeur is still waiting for it's turn because as a huge tea enthusiastic I had to test Shades Of Earl Grey first. It's scent is really soft and it stays in the room a long time after massaging. And it leaves a wonderful feeling on the skin. Liquid massage oils are often hard to dose and that's why massage bars are so great! You always get the right amount.

What massage bar is your favourite?

4 kommenttia:

 1. Hih, ihana, oot niin teetyttönen, etten ole yhtään yllättynyt että halusit kokeilla Shades of earl greytä. :}

  VastaaPoista
 2. Unohin kommentoida tähän aiemmin, mut parempi myöhään kuin ei milloinkaan. :D En ollu kuullukaan aiemmin tollasista hierontapaloista, ja ryntäsin saman tien Lushin nettikauppaan ihmettelemään noita. Vaikuttaa kyllä kivalta ja kätevältä idealta. En oo vielä osannu päättää, minkälaista ostaisin, mut joskus on kyllä tarkoitus vielä kokeilla noita. :) Kiitoksia vinkistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiköhän sieltä valikoimasta löydy yksi tai useampi mieluisa jota voi lähteä testaamaan! :) Kiva että oli kiinnostava vinkkaus!

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥
Thank you for commenting! ♥