keskiviikko 30. syyskuuta 2015

Hämeenlinna

Seikkailin viikko sitten perjantaina syksyisessä Hämeenlinnassa odotellen A:ta työharjoittelusta. Suunnitelmissa oli mennä A:n kanssa hänen kaverilleen grillaamaan.

En ollut vuosiin kulkenut kävellen Hämeenlinnassa, ja yllätyinkin siitä miten helppo kaupungissa oli liikkua. Täytyy ehdottomasti mennä seikkailemaan sinne joskus uudestaankin. Pyöriessäni ostoskeskuksessa hairahduin ostamaan Marks & Spenceriltä heräteostoksena rauhoittavaa yrttihauduketta ja mustaa sitrusteetä. Eikös olekin nättejä pakkauksia? Varsinkin yrttihauduke oli erityisen hyvääkin!


Entä mitä muuten kuuluu? Aikani on kulunut pääasiassa töissä sekä lukien faktaa ja fiktiota. Kävin eilen myös kampaajalla ja hiuksista lähti taas pätkä pois, olen erittäin tyytyväinen! Mitä syksy on teille tuonut tullessaan?

Translation:
Last Friday I went to city of Hämeenlinna to wait for A to come from his internship. We were going to grill with his friends.

It has been years since I last time roamed around Hämeenlinna and I was so surprised how easy it was to navigate there. I really must return there someday. While killing time in a shopping center I bought calming herbal infusion and black tea from Marks & Spencer. The packages are so nice aren't they?

And what's new? At this moment I spent my time working and reading both fact and fiction. I also went to hairdresser yesterday and I'm very pleased with the result. How has your autumn started?

4 kommenttia:

 1. Kävin Hämeenlinnassa paljon lapsena, mutta ei sen jälkeen ole oikeen tullut kulmilla hilluttua. Linna on kyllä aina yhtä hieno!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, minunkin pitäisi siellä itse linnassa käydä uudestaan, edellisestä visiitistä kuitenkin jo muutama vuosi! :)

   Poista
 2. Mulla on vähän ristiriitaset tunteet Hämeenlinnaa kohtaan. :D Toisaalta, eiköhän meillä kaikilla hieman omaa lähtöpaikkakuntaansa... Helsingissä tulee kyllä käveltyä yllättävän paljon vähemmän kun Hämeenlinnassa. Täälä ottaa helposti ratikan kahen kilsan matkalle, kun HML:ssa käveli aina sen neljäkin kilometriä muitta mutkitta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo ainahan se on varmaan niin, että se paikkakunta jossa on junnuna kasvanut on niin läpi koluttu :D Helsingissä kävely jää helposti aika vähälle jos käyttää kausikorttia.

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥
Thank you for commenting! ♥