torstai 24. syyskuuta 2015

Home Sweet Home, part 2

Tässä kotiesittelyn toisessa osassa on näkymää olohuoneen puolesta ja parvekkeesta. Yksiössä on väliseinä, jonka toiselle puolelle jää sänky. 

Minulle kodissa on tärkeää toiminnallisuuden ja visuaalisuuden yhdistäminen. Tauluja lukuunottamatta en juurikaan välitä koriste-esineistä, mutta haluaisin kuitenkin kaikkien käyttöesineiden näyttävän kivalta.


Mikä teidän mielestänne tekee kodista viihtyisän?

Translation:
Here is the second part of my home post and it's about my living room area and balcony. In my one room flat there is a dividing wall which separates living room area and bedroom area. 

The combination of functionality and design in home is really important for me. I am not so keen into decorative items if they don't have a function but I love if utility articles are somehow nice looking or clever.

What makes a home cozy for you?

2 kommenttia:

  1. Tuo sohvan eessä oleva musta arkku on upee!
    Viihtyisin tuonnäköisessä kämpässä itekin, tummat sävyt ja selkeiden huonekalujen yhdistäminen pieniin kauniisiin yksityiskohtiin on just paras kokonaisuus :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Itse asiassa se on Ikean Lack-pöytä, joka on tuunattu liimaamalla 2-komponenttiliimalla kylkiin vetimet ja kulmiin raudat. Edullista ja helppoa! :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥
Thank you for commenting! ♥