keskiviikko 16. syyskuuta 2015

Home Sweet Home, part 1

Moni on toivonut kurkistusta arkeeni ja nyt sitä on luvassa kahden postauksen verran kodin yksityiskohtien merkeissä. Ensiksi pieni kurkistus keittiööni!

Sienikuosiset patalaput Tigerista / Kasvi joka juo teetä / Suosikki siiderini

Ensi viikolla luvassa näkymää olohuoneesta ja parvekkeesta. Mukavaa loppuviikkoa kaikille!

Translation:
Many of you readers have asked if I could tell more about my everyday life so I decided to make a couple of posts about the details of my home. At first a peek to my kitchen!

Mushroom potholders from Tiger / A tea drinking plant / My favourite cider

Next week a glance to my living room and balcony. Have a nice week things!

2 kommenttia:

 1. Noi siiderit näyttää hauskalta! Millaisia ne on? Mä en yleisesti ottaen juo siideriä, sillä se kiertää mahassa ja on ällöä :D Mutta Somersbystä tykkään kovin! Niitä voin juoda yhden, ne eivät jotenkin ole niin hiivaisia kuin muut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noissa on hurjan sympaattinen etiketti! Old Rosie on todella täyteläisen makuinen kuiva "cloudy cider", joka on siis sameahkoa pullon pohjalle jäävän pienen hiivasakan ansiosta. Varmastikin jakaa siis mielipiteitä.

   Jos jotain raikkaampaa haluaa, niin sitten suosittelen Nokian Siideriä, Laitilan Siideriä tai Kuulasta omenaversiona. Niissä on kaikissa hyvin omenainen raikas maku. Crow Moorilta löytyy myös kiva hanapakkaus hiilihapotonta maalaissiideriä :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥
Thank you for commenting! ♥