sunnuntai 14. helmikuuta 2016

Black Hearts

 Hyvää ystävänpäivää teille ihanat lukijat! Miten teillä on viikko mennyt?

Sydämellisellä teemalla mennään nyt blogissakin, kun haluan nyt esitellä teille saippuan aluseksi tuunaamani pikkulautasen. Olen tykästynyt käyttämään Lushin palasaippuoita suihkusaippuoina, ja halusin söpön lautasen saippuan säilyttämistä varten. Lautanen itse maksoi huimat 0,2€ Fidalla ja emalimaalia oli jäänyt vielä viime keväisestä lautasen tuunaamisesta.

Nyt kelpasi vihdoin ottaa käyttöön myös Lushin ihana Godmother -saippua. Se tuoksuu niin karkilta, että tekisi mieli haukata palanen, mutta luulenpa että maku osoittautuisi karvaaksi pettymykseksi. Tuoksu muistuttaa niitä irtokarkkihyllyjen kirpeitä kolapulloja, jotka ovat puoliksi vaaleansinisä ja puoliksi vaaleanpunaisia. Harmi ettei Godmotheria enään myydä. Mietin jo innoissani mitä ostan, kun olen tämän vuoden aikana saanut käytettyä hamstraamiani varastoja pois. Respect Your Elders, Layer Cake ja Rockstar houkuttelevat ja myös Serendipity ja Honey I Washed The Kids kuulostavat niin kivoilta!


Translation:
 Happy Valentine's day to you things! How was your week?

This time I want to show you a plate which I painted and use now as a coaster under a soap. I'm nuts about the bar soaps from Lush and now I wanted a cute little plate for keeping the soap. The plate was second hand and costed only 0,2€ and I had some leftover paint remaining from my last plate painting project. Not bad, huh?

Now I finally started to use lovely The Godmother soap. It is so sweet scented I almost want to bite a chunk of it but I think it would be a disappointing taste experience. Too bad they don't sell The Godmother anymore. I'm already planning what to buy next after I have used the old ones away. Respect Your Elders, Layer Cake ja Rockstar are tempting and both Serendipity and Honey I Washed The Kids do also sound so nice!

4 kommenttia:

 1. Minä katsoin ensin, että oooh jotain toffeeta.. No ei kun saippuaa! On todella herkullisen näköinen, että hämää. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, ja tuoksuu myös herkulliselta, vaikkakaan ei yhtään toffeiselta kuitenkaan :)

   Poista
 2. Lushin saippuat tuoksuu ihanilta. Itse liikkeissä tosin ei voi kovinkaan kauaa aikaa viettää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on ihan huikeaa, kun ihan vain asematunnelin liikkeen ohi kävellessäkin huomaa sen tuoksun! Hajuherkille tosin varmasti vähän haastava ympäristö. Ei auta muu kuin suunnitella valmiiksi tarkkaan mitä on menossa ostamaan :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥
Thank you for commenting! ♥