tiistai 16. helmikuuta 2016

The Ounce Black Tea Favourites

Helmikuun alussa vietettiin Teen päivää, jolloin kävin vihdoin täydentämässä huvenneita teevarastojani Demmersillä ja Ouncessa. 

The Ounce on minulle se kauppa, jonka kautta alunperin innostuin teestä. 1800-luvun Englantia henkivä Ounce on ehdottomasti tunnelmallisin Helsingin teepuodeista. Viimeisimmällä unssivisiitillä halusin nostalgioida ja ostaa niitä vanhoja maustetun mustan teen suosikkilaatujani. Valikoima tosin oli muuttunut eikä sitruksista lemppariani Pasodoblea ollut enää. Huomasin myös, että Liisa Peilimaassakin loisti poissaolollaan. Mukaan tarttui kuitenkin ihanan kaakaoinen Sumuinen Saari ja karamellinen Creme Brulee. Pidän myös Unssin Irish Whiskeysta, joka on sopivan karamellinen ja jonka viskiaromi ei ole liian päällekäyvä. 

Mitä Ouncen maustettuja mustia teelaatuja te suosittelisitte kokeilemaan? Myös  teekauppavinkkauksia otetaan vastaan!

Translation:
In the beginning of February was the day of tea and on that day I went to buy tea from The Ounce and Demmer's Teehaus.

The Ounce was the shop that made me actually a tea enthusiast. It's certainly the most ambient tea shop in Helsinki with it's 19th century England theme. This time I wanted to go nostalgic and buy some of my old flavoured black tea favourites! To my disappointment I noticed that they don't sell Pasodoble or Liisa Peilimaassa anymore! But at least I bought cocoa tasting Sumuinen Saari and a caramel tea called Creme Brulee.  

6 kommenttia:

 1. I've been building a specialty tea collection over the last few months. I found a great tea house in my city's downtown core. It's crazy how addictive this stuff is! My favorite is sweet almond black tea, it tastes like cherry. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. I would love to read a post about your tea collection! The cherry tea sounds nice! :)

   Poista
 2. Creme brulee ja viskitee on tosiaan erinomaisia! Sumuinen saari ei sitten lopulta ollut ihan mun makuuni, koska teelaatuna on Ceylon joka on minusta kaakaon, suklaan, mansikan ja vaniljan makuparina ihan liian tunkkainen. Multakin on pian tulossa Ouncen teepostaus, mutta voin suorilta käsin suositella Lolitaa ja vanhoja suosikkejani Mummon Piirakkaa ja Britanniaa! Ho chili Minh on hyvä valinta, jos tykkäät tulisesta teestä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Britanniaa olen joskus tainnut ostaakin, mutta ei muistaakseni ollut ihan minun juttuni. Mutta Mummon Piirakka ja Lolita kuulostavat mielenkiintoisilta, täytyy joskus kokeilla niitä! :)

   Poista
 3. Pekingin Ooppera! Tällä hetkellä ainoa musta tee josta itse pidän.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haa! Pekingin ooppera on kyllä tuttu, se oli hurjan hyvää mutta jotenkin unohtunut. Täytyy sitäkin muistaa taas ostaa :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥
Thank you for commenting! ♥