torstai 2. kesäkuuta 2016

Neither Creepies or Crawlies

Kerroin jo joskus vuosi sitten keräileväni erilaisia vaatteiden riippulappuja ja muitakin mielenkiintoisia tuotetägejä, viime kesän postaus löytyy täältä. Jokin aika sitten pengoin kokoelman esille ja räpsin muutamat kuvat. Suurin osa keräilemistäni riippulapuista on alternativemerkeiltä. Ehdottomia suosikkejani ovat Blacklistin lappu sekä Queen of Darknessin lappu, jonka sisäaukeamalla kerrotaan faktoja lepakoista. Joukkoon mahtuu myös vähän mainstreamia kuten Only ja Indiska.

Keräileekö joku muukin täällä riippulappuja?

Translation:
A year ago I told you about my hang tag collecting hobby, you can read the last summer's post here. Some time ago I found my hang tag collection again and took some photos. As you can see the most of them are from alternative brands. My favourite tags are from Blacklist and the one from Queen of Darkness that has some interesting facts about bats. And then there are also some mainstream brands like Only and Indiska.

Does anyone else there collect hang tags?

2 kommenttia:

 1. Minä keräilin ennen! Ja en uskonut että maailmassa ois mun ja siskoni lisäksi ketään muita tätä harrastavia... :D
  Keräilin myös mm. pikkukiviä, varoitustekstejä tupakka-askeista, ilmais-postikortteja sekä tyylikkäitä vaatekauppojen pusseja!
  Muutot on kyllä karsinut kaikki nämä pois, enää keräilen vain reseptejä ja vihkoja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla on myös pussikokoelma! Muovipussit on jaettu tylsiin käyttöpusseihin, kivoihin käyttöpusseihin ja erikoiskivoihin pusseihin. Erikoiskivat pysyvät jemmassa, mutta niitä voi käyttää myös kodin säilytystarpeisiin. Lisäksi löytyy myös paljon paperikasseja joita voi käyttää sellaisenaan tai tuunattuna esim. lahjakasseina. :DD

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥
Thank you for commenting! ♥