tiistai 14. kesäkuuta 2016

Tallinn, part 1

Toukokuussa minulla oli pari viikkoa kesälomaa ja suuntasimme äitini kanssa pitkästä aikaa  Tallinnassa ihan vain lyhyelle yhden yön reissulle. Matka sujui todella mukavasti ja äiti oli ihanaa reissuseuraa. Mitään ihmeellisiä oivalluksia tämä postaus ei sisällä, sillä olen turistina vähän semmoinen "varman päälle"-tyyppi. Vanhassa kaupungissa ja Virukeskuksen ympäristössä tuli lähinnä pyörittyä.


Vanhasta kaupungista löytyi vaikka mitä kivoja paikkoja, joissa en ollut ennen käynyt. Hullaannuin ihanasta kahvi- ja konvehtipuodista. Kehrwieder sijaitsee osoitteessa Saiakang 2. Kahvi ei minulle itselleni uppoa, mutta sitä tuli vietyä veljelle tuliaisiksi. Aivan vieressä sijaitsi myös Virolaisia designea, lahjatavaroita ja kosmetiikkaa myyvä putiikki jonka nimeä en nyt muista. Ja juuri Kehrwiederiä vastapäätä kadun toisella puolella oli ihanan tunnelmallinen kellarikahvila. Toinen reissupäivä oli kolea, joten suuri kuppi kuumaa kirsikkateetä teki todella onnelliseksi.


Shoppailun puolesta minulle ehdoton reissun kohokohta oli Kalevin myymälä, joka sijaitsee osoitteessa Roseni 7. Kauppa on mielestäni todella nätti niin sisältä kuin ulkoakin. Namia tarttui mukaan itselle ja tuliaisiksi noin kilo ja äitille myös toinen mokoma.

Seuraavassa postauksessa sitten enemmän ostoksista!

Translation:
On May I had two weeks of vacation and during that me and my mom went to one night trip to Tallinn. 

Mostly we spent time in the old part of the city. There was so many nice things that I have not noticed before! I fell in love with a cute coffee shop and I don't even drink coffee. And right opposite to the coffee shop there was a cozy cellar coffee house. The second day of the trip was a bit cooler so a huge cup of cherry tea really made my day. And we also went a bit nuts in Kalev candy store and bought together about two kilos of sweets. But more about shopping next time!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! ♥
Thank you for commenting! ♥