tiistai 2. elokuuta 2016

3rd Year Anniversary Giveaway!

Blogi täyttää tänään kolme vuotta, joten on taas giveawayn aika! Blogin pitämisestä on tullut minulle näiden vuosien varrella todella rakas harrastus josta aion pitää kiinni jatkossakin. Lisäksi muiden kiinnostavien blogien seuraaminen on minusta erittäin inspiroivaa. Uusia tuttavuuksia ja kavereita blogimaailman kautta ei kuitenkaan ole juurikaan löytynyt, varsinkaan kun olen erittäin laiska miiteissä ja erilaisissa tapahtumissa kävijä. Jos siis blogin perusteella vaikutan ihmiseltä jonka kanssa olisi kiva vaihtaa askarteluvinkkejä ja jakaa vaatekaappikriisejä niin nakkaa sähköpostilla!

Arvonnan voittajalle lähtee palkinnoksi pääasiassa kierrätysmateriaaleista askarreltu korusetti sekä hiusrusetti! Lisäksi arvon kaksi muuta, joille lähetän söpöt postikortit! Näin osallistut:

1. Ole Tea & Vanity -blogin lukija.
2. Kerro millaisia postauksia olet tykännyt lukea blogista.
3. Kaikki osallistujat saavat yhden tiketin arvontaan. Lisäksi mainitsemalla arvonnasta omassa blogissasi saat toisen tiketin!
4. Muista laittaa kommenttiin myös sähköpostiosoitteesi.
Osallistumisaikaa on 14.8 asti!

Translation:
It's blog's 3rd year anniversary and it's once again time for a giveaway! One person wins a collection that includes a necklace, pair of earrings and a bow, all made mostly from recycled materials. And to two other persons I will send a cute postcard. The giveaway is nation wide but I will translate the rules in case if there is someone non Finnish speaking person living in Finland!

1. You must be a follower of Tea & Vanity.
2. Tell me what kind of posts do you like the most.
3. All participants have one ticket for the raffle. If you advertise the giveaway in your own blog you will earn another ticket.
4. Leave your email address so I can contact you if you are the lucky winner! 

The giveaway is open nation wide until 14th of August!

4 kommenttia:

 1. En osaa eritellä mitään tiettyjä postauksia kun tykkään lukea kaikista aiheista joista kirjoittelet :)

  viivi.korpela@hotmail.com

  VastaaPoista
 2. Onpa upeita koruja! Tykkään risteistä -vaikken uskonnollinen olekaan ;)
  Askartelu ja diy-postaukset on toki aina parhaita. Erilaiset tee-laadut ja muut tee-jutut kiinnostaa kans enemmän nykyään, kun vaihdoin kahvin vihreeseen teehen!
  nadya-89@hotmail.com

  VastaaPoista
 3. Yritän kännykällä kommentoida koska kone ei ole nyt käytössä, jospa tää onnistuu. :D Mä tykkään kyllä kaikista sun postauksista, piirrustukset, teejutut ja ostokset sun muut kiinnostaa. :) Mainitsen sun arvonnasta huomisen postauksessa! Sähköposti on dreamingsleepingmoon@gmail.com

  Luen sun blogia bloglovinin kautta, ja nyt on ollu näköjään jotain häikkää, sillä en oo pitkään aikaan saanu mitään ilmotusta sun uusista blogipostauksista, luulin että blogis on tauolla ja kun kommentoit blogiini tästä arvonnasta, olin vähän ihmeissäni että öö mikä arvonta :D Mun piti mennä googlen kautta sun blogiin ja huomasin, että multa on menny tosi monta postausta ohi, en ees tienny että oot vaihtanu blogisi nimeä (joka on btw tosi hyvä ja blogilles sopiva), eli vissiin nimenvaihdon jälkeen bloglovin ei enää oo näyttäny postauksias. Tosi kummaa! (t:MoonLily jos känny ei näytä mun nimee :D)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa saada sinutkin takaisin aktiiviseksi lukijaksi! Blogin nimi tosiaan vaihtui jo keväällä. Vaihdoksen jälkeen lukijalista pysyi ennallaan, mutta lukijoille se blogin uusi osoite ei sitten tietenkään päivittynyt. Plääh :D

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥
Thank you for commenting! ♥