torstai 18. elokuuta 2016

Finds and Family

Kolme ensimmäistä koulupäivää ovat takana ja pää aivan pyörällä! Hirveän infoähkyn lisäksi stressaa uuteen ryhmään tutustuminen. Kaikilla muilla tuntuu olevan jo se oma porukka. Osallistuin tänään jopa approille, mutta ei sekään fiilistä helpottanut. Viimeinen pisara surkeiden sattumusten sarjassa oli se, kun tutori heitti minua vahingossa perunalla päähän. Kyllä, perunalla. Siihen loppui meikäläisen approilut ja suuntasin kohti turvallista kotisohvaa ja höyryävää teekuppia. Toivottavasti muilla koulunsa aloittaneilla on homma sujunut paremmin!

Mutta nyt vähän iloisempaa asiaa! Ennen koulun alkua ehdin lomailemaan puolitoista viikkoa. Mitään ihmeellisiä lomasuunnitelmia ei ollut vaan tarkoituksenani oli lähinnä vain rentoutua. Loman aikana tuli mm. käytyä vanhempien luona yökylässä, jolloin ehti kerrankin viettämään kunnolla aikaa yhdessä. Erityisen ihanaa oli aamulla tulla valmiiseen aamiaispöytään.

Kävimme myös parilla kirpparilla ja Jumbossa. Kirppiksiltä löytyi tuoksukynttilä ja ihana neulehame. Hame pääsi käyttöön heti ensimmäisenä koulupäivänä. Jumbon Skopunktenista taas löysin itselleni täydellisen malliset ballerinat. Tarvitsen aina joko leveän lestin tai tuon malliset ballerinat, joissa on jalkapöydän päällä remmi tai kuminauha. Kotiin viemisiksi sain myös ihanan kukkakimpun. joka oli tehty pihan kukista. Tänä kesänä siitä tuli jotenkin tapa. Melkein joka kerta menneen kesän aikana tavatessamme äitillä on ollut minulle kukkakimppu. 


Translation:
Now the first three school days have passed and I am exhausted for all the information. Before school started I had a week and a half vacation which I spend mostly just chilling and relaxing. I also went to see my parents and stayed overnight. Finally I had plenty of time to spend with them. Especially nice was to wake up and walk to ready breakfast table. 

We also went to see a couple of flea markets and to roam in Jumbo shopping centre. From the flea markets I found scented candle and knitted skirt. I bet the skirt will be super comfy in autumn and winter. And from Jumbo I found perfect ballerinas. I always need my ballerinas with a wider last or with a strap over instep. Mom also picked flowers from their yard for me to take home. During this summer that has started to be almost a some kind of tradition. 

9 kommenttia:

 1. No, onneksi ei ole tuon suurempia mutkia tullut koulutielle. Kyllä se siitä lähtee. :)
  Aivan ihania löydöksiä olet tehnyt. Ja ihana ele äitiltäsi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, täytyy toivoa että tuttavuuksia löytyisi sitten paremmin kurssien alkaessa...

   Nuo kukat kyllä aina piristävät. Ennen en ollut sellainen kukkaihminen ollenkaan, mutta nyt olen tajunnut että kyllähän noista aika hyvälle mielelle tulee :)

   Poista
 2. Hieno hame. Mitä lähdit opiskelemaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, olen kyllä hurjan tyytyväinen tuohon löytöön! Aloin opiskelemaan liiketaloutta :)

   Poista
 3. Ryhmäytymispaineita ja infoähkyä täälläkin :F Ootan vaan et opiskelut alkaa kunnolla, niin pääsee tästä sosialisoimisesta xDD Tosin haalarien hankinnan ja fuksiaiset pakotan itseni suorittamaan!
  Tsempit syksyyn, kyllä s :)

  VastaaPoista
 4. *kyllä se tästä. Hemmetin puhelin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaivaannuttavista tutustusmisleikeistä on kyllä saanut tällä viikolla yliannostuksen! Itse meinasin jättää väliin sekä haalarien hankinnan että varmaankin myös ne fuksiaiset. Ei minua vain ole luotu ravaamaan kaiken maailman bileitä läpi :D

   Tsemppiä myös sinulle, kaipa tämä tästä kun vain kurssit alkavat kunnolla pyörimään! :)

   Poista
 5. Mäkin ootan kauhulla kaikkia yliopistobileitä, oon niin mummo nykyään että meen tosi aikasin nukkumaan ja koko tää kaks vuotta kun oon Turussa asunu, niin en ole kertaakaan yökerhoon eksynyt. :D Ajattelin (ainakin yrittää) osallistua ensimmäisiin bileisiin, koska en oo esim koskaan aproilla ollu ja sitsitkin olisi kiva kokea ja näissä varmaan tutustuu paljon uusiin ihmisiin. En ymmärrä niitä jotka jaksaa viikottain bilettää, mä mielummin makaan sohvalla kotona ja katson Netflixiä!

  VastaaPoista
 6. Tsemppiä! Eiköhän niissä kuitenkin kivaa ole jos vain osaa sen oikeanlaisen asenteen kaivaa jostain mielen perukoilta! :) Rennot koti-illat ovat kyllä minustakin se ideaalein tapa viettää aikaa.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥
Thank you for commenting! ♥