keskiviikko 7. syyskuuta 2016

Hands off the Hat!

Useimmat kokevat shoppailusta ahdistusta siinä kohtaa, kun uusia löytöjä on tullut tehtyä pilvin pimein ja rahaa kulunut. Minä taas ostelen yleensä vain oikeasti tarpeellisia vaatteita joiden hankkimista perustelen itselleni useaan otteeseen. Usein ajatus jonkin turhan mutta kivan vaatteen hankkimisesta ahdistaa ja kävelen kotiin tyhjin käsin. Välillä olisi kuitenkin ihan tervettäkin ostaa jotain pientä, ihan vain omaksi iloksi. Heinäkuussa onnistuin pitkästä aikaa siinäkin kun halusin onnitella itseäni opiskelupaikasta.

Työpäivän jälkeen pyörin muutaman kaupan läpi muuten vain. Onlyssa iskin silmäni Alice in Wonderland -teemaiseen toppiin. Enhän minä toppeja tarvitse, mutta kävin sovittamassa ja palautin sen takaisin hyllyyn. Toppi jäi kuitenkin pyörimään mieleeni ja palasin sovittamaan sitä uudelleen. En osannut päättää ja viestittelin jonkin aikaa ahdistuksissani sovituskopista Aleksille, joka rohkaisi ostamaan paidan. Olen todella tyytyväinen siihen, että kerrankin uskalsin ostaa jonkin turhan vaatteen. Kaiken lisäksi tämähän toimii teeman puolesta täydellisesti yhteen teekannutatuointini kanssa!


Translation:
The most of people become anxious in that point when they have spent too much money in fashion. And then there is me. I usually buy only things that I really need and then I keep on explaining to myself why I need or have bought something. Usually a thought of buying something I don't really need makes me anxious and I go home empty handed. But sometimes it would be okay to buy something small that I just want. This thing I bought in July when I wanted to congratulate myself because of the degree place.

I spotted this Alice in Wonderland themed top from Only. I went to try it on and returned it back to shelf and moved on, because really, I don't need new tops. But the image of it stayed in my mind and I had to go back to try it on again. I was not able to decide and in the fitting room I texted with Aleksi. He encouraged me to buy the top and I'm so glad I did! It even works so well together with my teapot tattoo!

4 kommenttia:

 1. Kattelin samaa toppia ja niitä t-paitoja. Kävin itekin sovittamassa ja oli ihan kivoja, mutta lähdin sitten kaupasta ilman. :D Ei vaan ollut oikeaa tarvetta.
  Mä angstaan kanssa poikakaverille niistä ns. turhista kivoista ostoksista pukukopissa. Sitten en pakolla osta vaikka se kehottaiskin ostamaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aaah, ihanaa että joku muu on myös yhtä hassu! Varsinkin nuo kaikki topit, t-paidat ja puserot ovat itselle hankalia. Niitä kivan näköisiä on kaupat ja kirpputorit väärällään. Yleensä jos tekee mieli shoppailla jotain turhaa kivaa, niin ostan sukkia. Ne sentään menevät rikkikin joskus ja siksi kaipaavat seuraajia :D

   Poista
 2. Melkein kaikki Alice in Wonderland -kama on kyllä sen verran ihanaa, että niiden vastustaminen on harvinaisen vaikeaa :) Ei sillä että minulla olisi kauheasti tahdonvoimaa vastustaa muutenkaan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No se on kyllä totta :D Sekosin heti kun näin tuon!

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥
Thank you for commenting! ♥