Sivut

perjantai 27. tammikuuta 2017

Minun kotini + Linkitä omasi!

Haluan vielä kerran esitellä teille nykyisen kotini ennen keväällä siintävää muuttoa. Aiemmat kotiesittelyt Home Sweet Home part 1 ja part 2 käsittivät lähinnä kodin yksityiskohtia, mutta nyt tehdään kattavampi katsaus! Asun siis yksiössä, josta löytyy lasitettu parveke. Jätin nyt esittelemättä vessan ja parvekkeen, joka on ihana mutta ei näin talvella näytä kummoiselta.

Olen kiinnostunut sisustuksesta, mutta en ole oikeastaan vielä päässyt panostamaan siihen kunnolla muuta kuin lähinnä tekstiilien muodossa. Olkkarin sohva, sohvapöytä ja matto taitavat olla uusimpia isoja sisustushankintojani ja ne edustavat kai parhaiten sitä, mitä kodin sisustustyyliltä haluaisin. Tavoitteenani on tunnelmallinen, mutta samalla funktionaalinen koti. Jatkossa haluaisin myös sävymaailmasta harmonisemman 

Ensimmäinen kuva on otettu eteisestä oven edestä. Eteinen on kiva ja toimiva. Isoihin kaapistoihin mahtuvat takit ja muutamat muut vaatteet, kengät sekä siivoustarvikkeet. Oikealle puolelle jää ovi kylppäriin. Kylppäriä en alkanut erikseen kuvaamaan, mutta sanottakoon, että se on vaalea, valoisa ja juuri sopiva. Tähän yksiöön on tehty fiksusti väliseinä jakamaan tilaa. Suoraan edessä on makuuhuoneen puoli ja oikealla olohuone josta pääsee parvekkeelle ja keittiöön. 

Makuuhuonenurkkaa en ole sen kummemmin sisustellut. Tykkään hyvin kontrastikkaista lakanoista ja kuutaulu oli pakko saada seinälle. Yöpöydän ja vaatejakkaran olen omin pikku kätösin tehnyt ala-asteella. Puukalusteiden värimaailma vaatisi kyllä harmonisointia. Sen kummemmin punainen kuin sininenkään eivät oikein miellytä minua enää. 

Tässä on olohuoneen alue. Toisella reunalla ovat sohva, kirjahylly ja cd-teline ja toisen seinustan on vallannut valtava työpöytä/tv-taso. Sohvan oikealle puolelle jää ovi parvekkeelle. Lisäksi olohuoneessa on säkkituoli, joka tosin toimii lähinnä vaatesäilytyksenä. Kuvassa näkyvä työtuoli kerkesi itseasiassa hajoamaan tässä välillä, ja nyt minulla on käytössä muuttoon asti parveketuoli. Muuton jälkeen pitäisi ostaa uusi työtuoli ja olen jo katsellut Ikeasta yhtä mallia. Samalla haluaisin  hankkia nätimmän työvalaisimen ja askarrella nykyisen Murderdolls-teemaisen seinäkellon tilalle uuden.

Työpöydän vasemmalta puolelta pääsee pieneen keittiöön. Se on kompakti, mutta sieltä löytyy kaikki tarvittava, jopa tiskikone! Keittiössä on fiksusti kiinteänä pieni ruokapöytä. Rakastan leipomista, joten toimiva keittiö on minulle tärkeä asia. Kiviset tasot ovat iso plussa, kun ei tarvitse olla niin varovainen minne kuuman uunipellin tai vuoan nostaa. Tykkään myös tuosta keittiön neutraalista mutta kontrastisesta värimaailmasta paljon. 

Millaisia koteja teillä on? Linkitä postaus omasta kodistasi inspiraatioksi!

Translation:
I wanted to show you my home one last time before moving on spring. My current home is a studio with a dividing wall and a balcony. (From this I left out the balcony because it is much more nicer in summer and the toilet/shower (it's actually really nice but there is not that much to see).)

I'm actually interested in decoration though it may not show so well in my apartment right now. The colour scheme should be harmonized somehow. Sofa, coffee table and the are the latest big purchases and they represent the best the style that I'm aiming for. I'd love if home would be beautiful but yet functional.

If you have a post about your home please leave a comment with a link to it for inspiration!

6 kommenttia:

  1. Oon aika kateellinen sun lattioista! Haluaisin itekin parkettia, mulla on sitä pahinta pehmeää muovimattoa johon tulee naarmuja hönkäisystäkin. Ja toi iso kirjahylly on tosi hieno. Ja Murderdolls :D <3 Koska siis about kaikki mitä Wednesday 13 on ikinä tehnyt kuuluu mun suosikkeihin! Sulla on hauska yhdistelmä modernia ja vanhahtavaa menoa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! Vielä kun pääsisi kunnolla sisustamaan niin olisi kyllä monta juttua mitä haluaisi vaihtaa tai tuunata :) Tuo parketti on kyllä kiva! Tuntuu jaloissa niin mukavalta. Ei ole aikoihin tullut Murderdollsia kuunneltua, mutta jos sitä joku päivä taas kun on niin mainiota!

      Poista
  2. Ah, ihanat pinnat tossa kämpässä! Kivitasot olis jotain niin luksusta.
    Mistä toi sohvapöytä on? Ihana. ♥ Samoin toi iso kirjahylly. Näyttää niiiin hyvältä tumman sohvan kanssa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia, sohvapöytä on niinkin tylsästä paikasta kuin Ikeasta! Liimasin kaksikomponenttiliimalla nuo kulmaraudat ja vetimet, niin monikaan ei tajua sitä heti ikealaiseksi. Tosin nyt tuo pöytäpinta alkaa olemaan sen verran kolhuinen, että sille pitäisi tehdä jotain. Vähintäänkin täytyisi käsitellä parista kohdasta läpi paistava lastulevy tummaksi. Jospa se sitten menisi vielä muutaman vuoden :)

      Poista
  3. Tuo keittiö on kyllä upea! Oon aina haaveillut mustavalkoisesta keittiöstä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on aika pitkälti minunkin unelmakeittiöni näköinen! Hyvä tuuri sattui käymään nykyisen kämpän kanssa :)

      Poista

Kiitos kommentistasi! ♥
Thank you for commenting! ♥