Sivut

torstai 6. heinäkuuta 2017

Herkkuja ja kosmetiikkaa Tallinnasta

Hei kaikki! En tiedä oletteko huomanneet, mutta blogissa on nyt About ja Contact -välilehdet, joihin voi käydä tutustumassa! Tänään minulla on vapaapäivä töistä. Ajattelin suunnata hierojalle avaamaan hartiaseutua ja sen jälkeen kaverin kanssa etsimään minulle uusia ballerinoja. Ensiksi kuitenkin lupaamani Tallinnan ostospostaus!


Reissulta löytyi vaikka mitä kivaa. Ostosten pääpaino oli taas herkuissa. Kalevin myymälä ei pettänyt, vaikka muutaman suosikkini valmistaminen olikin lopetettu. Paukkusokeri- ja tiramisusuklaata sekä hedelmätoffeita onneksi vielä oli! Suurin osa matkatuomisten painosta koostuikin näistä. Kalevin namien lisäksi toin laivalta viinikumeja.

Omituista kyllä, mutta sain myös ostetuksi mekon! Tuollainen ihanuus löytyi H&M:ltä. On näitä Suomessakin varmasti myyty, mutta kun niin usein vaateostoksille mennessä poden jonkinlaista ahdistusta ja yleensä tuotteet jäävätkin hyllyyn. Tämän kohdalla kuitenkin tuli sellainen harvinainen fiilis, että tämä on vain pakko saada!

Kosmetiikkaa tuli ostettua paristakin eri osoitteesta. Viime reissulla Virukeskuksesta löytynyt Good Kaarma oli vaihtanut nimen Pauline Viardotiksi ja liikkeen sisustus oli muuttunut rustiikkisesta vähän kliinisemmäksi. Tuotteet kuitenkin olivat samoja onneksi. Ostin jalkakylpyjä varten kylpypommin ja ylisöpöjä kylpymacaroneja, joista toinen meni tuliaisiksi ystävälle.

Lisäksi vanhan kaupungin porttien lähellä oli pelkästään Virolaisia tuotteita myyvä kauppa, jonka nimeä en kuollaksenikaan muista. Valikoimaa löytyi lapasista oluisiin asti. Itse innostuin tutkimaan kosmetiikkahyllyä. Mukaan tarttui jossain blogissakin hehkutettu Signe Seebidin mansikkavanilja-kasvonaamiojauhe. Kerran olen sitä jo kerennyt käyttämään. Tuoksu ei ollut niin kiva kuin toivoin, vaan toi mieleen lähinnä marjapuuron, mutta tämä jätti kuitenkin ihon ihanan pehmeäksi!

Ja viimeisenä vaan ei vähäisimpänä tee- ja kahvikauppa Kohvierin tuotteet! Teelaaduista on tulossa oma postauksensa, mutta kerrotaan nyt kahveista. Myymälässä oli paljon maustettuja laatuja, joita sai ostaa papuina tai jauhettuna. Ihastuin heti Butterscotchin ja Apelsini Sokolaadin tuoksuihin. En normaalisti juo kahvia, mutta  Aleksi onnistui maanittelemaan maistamaan noita ja yllätyin. Minusta kaikki kahvit maistuvat yleensä samalta, mutta esimerkiksi tuossa jälkimmäisessä maistuu ihan oikeasti appelsiini ja suklaa. Kohvieri sijaitsee vanhassa kaupungissa, vähän pahimpien turistirysien ulkopuolella osoitteessa Olevimägi 11.

Ensi viikolla ajattelin esitellä meidän parvekkeen! Mukavaa loppuviikkoa kaikille!

Translation:
Today is my day off and I'm planning to go to massage and then shopping with my friend. I really need new flat ballerina type shoes! But first I came here to tell you about my shopping from Tallinna trip I made last month! 

I actually found many nice things even though most of them were candy, haha. Kalev has discontinued making some of my favourites, but luckily there still was tiramisu and popping sugar chocolates and fruit toffee. 

Surprisingly I even managed to find a dress! I often get anxious when buying clothes but now I instantly fell in love with the print and pattern when I saw this at H&M.

I also bought cosmetics. I found super cute bath bombs from Pauline Viardot in Virukeskus. We also found only Estonian products selling shop from old town. There was everything from mittens to beer but I was the most interested in cosmetics. I bought strawberry vanilla facial mask powder from Signe Seebid. I have now used it once. The scent is not as nice as I was hoping but it makes the skin feel so nice!

Then last but not least products of tea and coffee shop Kohvieri! I will make an own post of the teas so lets now focus to coffee. There was many flavoured coffees and I fell in love with Butterscotch and Apelsini Sokolaadi. I usually don't drink coffee but now Aleksi has managed to get me to taste those flavours and I'm really surprised! Apelsini Sokolaadi really tastes like what the name promises, orange and chocolate!

Next week I'm panning to show you our balcony. Have a nice rest of the week now!

10 kommenttia:

  1. Kiva postaus! Itse tupakoitsijana tykkään käydä Tallinnan tupakkapuodeissa ihan vain vaikka haistelemassa. Ostin paljon ennen kaikkea vanilja tai kirsikka maistettua, ehkä pitäisi nyt tupakoinnin vähentyessä siirtyä itse myös tommoisiin makoisiin tee-kauppoihin! Aina yhtä ihana ostaa Kalev-suklaata kotiin ja matkalla jo sulanut ja litistynyt perinteiseen tapaan :D Me ostetaan sitä mustikka-valkosuklaata. Noita kylpypommeja haluaisin myös kokeilla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Katri! Teekaupat on kyllä ihania. Niin rauhallisia, ja maustetuista teelaaduista löytyy ihan loputon valikoima - myös sitä vaniljaa ja kirsikkaakin. Huomattavasti terveellisempikin vaihtoehto tupakkatuotteille ;D Nuo kylpypommit on huippuja! Eivät tietenkään ihan yllä Lushin tasolle, mutta silti hyviä ja hinta on ehkä kolmannes Lushin hinnoista.

      Poista
  2. Onpa hieno mekko! :o voisin melkeen itsekin haluta tuon. Kalevin suklaat on tosi hyviä, tekee itsekin mieli lähteä taas Tallinnaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo mekko on maailman mukavin! Ainoa miinus trikoosta, joka vaikuttaisi olevan suht nukkaantuvaa sorttia. Yleensä vältän sellaisia, mutta en nyt poikkeuksellisesti pystynyt vastustamaan joten täytyy sietää semmoista tahatonta grunge -lookia :D

      Poista
  3. Mä oon metsästäny tota paitamekkoa ties kuin monesta Henkkamaukan liikkeestä mutta ei. Tilasin sen nyt vähän aikaa sitten, ehkä jopa liian pienenä kun ei ollu kokoja, muttei oo vielä tullu. :D Ärh.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneksi sitten loppujen lopuksi löytyi! Minkä koon tilasit? Mulla on yleensä M, mutta tuosta otin koon S, joka jää silti mukavan väljäksi :)

      Poista
    2. Yleensä joo M, mutta oli vaan S (ja XS) jäljellä. Hyvä kuulla ettei se ole pientä mitoitusta. Toivotaan että on käyttökelponen. :)

      Poista
    3. Joo uskon kyllä että sinulle se S riittää ihan hyvin jos kerta minullekin! :)

      Poista
  4. Oijoi kylpymacaronit herättivät heti kaipuun kunnon karkkivaahtokylpyyn! Ja tuo t-paitamekkokin on ihana, ryntäisin varmaan itsekin ostamaan mutta itselle on näitä mekkoja (köhköhhh) hieman kertynyt

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kylpymacaronia en ole vielä kerennyt testaamaan, mutta tuoksu ainakin on aivan ihana! Tuosta mekosta taas on tullut nyt uusi suosikkini. En minäkään sitä periaatteessa olisi tarvinnut, mutta toisinaan on hyvä ostaa vaan jotain hömppää :)

      Poista

Kiitos kommentistasi! ♥
Thank you for commenting! ♥